«Αόρατη Κλωστή» , «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση» και παιδική ταινία από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στον Απόλλωνα »

2158

Δύο ταινίες και ένα παιδικό, αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στον «Απόλλωνα». Η «Αόρατη Κλωστή» του υποψήφιου για Όσκαρ Πολ Τόμας Άντερσον με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις να πρωταγωνιστεί για τελευταία φορά σε ταινία και το τρίτο μέρος των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι» που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις!

«Αόρατη Κλωστή»:Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ (Ντάνιελ Νέι Λούις) και η αδερφή του, Σίριλ (Λέσλι Μάνβιλ) κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης.

Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση.

Πληροφορίες: Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον, Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ντέι Λούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ

Διάρκεια: 130 λεπτά

«Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση»:Η ιστορία που ξετρέλανε αναγνωστικό και κινηματογραφικό κοινό ολοκληρώνεται με τον πιο ερωτικά περιπετειώδη τρόπο και το «αντίο» στο καυτό πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους.

Πληροφορίες: Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ, Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον

Διάρκεια: 94 λεπτά

Επιστρέφουν μετά από καιρό τα “Χαρούμενα Σαββατοκύριακα” για τους μικρούς μας φίλους με είσοδο μόνο 3 ευρώ! Η ταινία “Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές” έρχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο για όλη την οικογένεια!Ο Παπ, ένας μικρός καρχαριούλης, ανακαλύπτει μία σειρά από υφάλους γεμάτους με αυγά, ενώ παίζει στον ωκεανό με τους φίλους του. Όμως, δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί… Λαθροκυνηγοί έχουν ήδη βρει το σημείο και κλέβουν τα αυγά! Ο μικρούλης αλλά γενναίος Παπ αποφασίζει να σώσει την οικογένειά του και να πολεμήσει τους ανθρώπους με κάθε ψαρικό τρόπο… στην στεριά! Βοηθοί του ο επιστήμονας κύριος Χταπόδης και ο λαίμαργος Τζούλιους που ονειρεύεται να φάει επιτέλους γευστικά κοτόπουλα! Εγκαταλείποντας τη θάλασσα, βρίσκονται στον όμορφο αλλά και πολύ επικίνδυνο κόσμο των ανθρώπων. Και τότε ξεκινούν οι Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές!

Μια ταινία δράσης, άκρως περιπετειώδης και ξεκαρδιστική, με σπουδαία οικολογικά μηνύματα για την προστασία της Φύσης και της Θάλασσας.

Διάρκεια: 93 λεπτά

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 22/2 έως Τετάρτη 28/2:

•   «Αόρατη Κλωστή»  19:00 – είσοδος 5 ευρώ

  • «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση» 21:30 – είσοδος 5 ευρώ
  • «Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολες»,  Σάββατο & Κυριακή 24-25 Φεβρουαρίου στις 17:00 – είσοδος 3 ευρώ
  • *Τη Δευτέρα 26/2 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:
    • «Αόρατη Κλωστή» 19:00
    • Κινηματογραφική Λέσχη – «Η Δεύτερη Μάνα» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)