Πολύκεντρο συνεδριακό κέντρο

on . Posted in Χώροι εκδηλώσεων

To "Πολύκεντρο" είναι ένας σύγχρονος συνεδριακός χώρος, χωρητικότητας 310 θέσεων. Βρίσκεται στη Μυρτιά, κάτω από την Παναγία Τρυπητή, ανάμεσα στο παλαιό και στο νέο λιμάνι.

Είναι ένα πραγματικό στολίδι για την Αιγιάλεια και διαθέτει επί πλέον ένα εντυπωσιακό κήπο γεμάτο φοίνικες, όπου διατηρούνται τα περίπτερα στα οποία οι εργάτες του παλιού εργοστασίου της Χαρτοποιίας έκαναν το διάλειμμά τους.

Η αίθουσα είναι διαθέσιμη για συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες, συναυλίες κ.α. Η είσοδος μπορεί να αξιοποιηθεί για μικρές εκθέσεις φωτογραφίας, καθώς και για μικρές δεξιώσεις με μπουφέ. Διατίθενται επίσης τρεις μικρές αίθουσες πίσω από τη σκηνή, κατάλληλες για καμαρίνια. Είναι προσβάσιμη σε ΑμΕΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 26910-68308, τηλ./fax 26910-28210 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης" (Παλαιό Νοσοκομείο)

on . Posted in Χώροι εκδηλώσεων

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης" (Παλαιό Νοσοκομείο) βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Κανελλοπούλου στο Αίγιο.

Δημοτικός Κινηματογράφος "Απόλλων"

on . Posted in Χώροι εκδηλώσεων

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος "Απόλλων" είναι η μεγαλύτερη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Αιγιάλεια και βρίσκεται στην οδό Κ.Φανέλλη 2 στο Αίγιο (δίπλα στο Δημαρχείο).

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes