ΔΗΚΕΠΑ: Παραδόθηκε η επιταγή με τα έσοδα της έκθεσης "Εφευρέσεις Αρχαίων Ελλήνων" στο ΕΚΑΜΕ

on . Posted in Δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ με σκοπό να παραδώσει την επιταγή των 5.500€ στον Πρόεδρο κ.Στεφανίδη  και τον Ταμία κ.Παναγόπουλο του Κέντρου.

Παραδόθηκε φωτοτυπικό μηχάνημα, δωρεά προς το Κοινωνικό Φροντιστήριο

on . Posted in Δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα

Ένα φωτοτυπικό μηχάνημα παραδόθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιάλειας στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Παπαβραμόπουλο και στο διευθυντή του 2ου Λυκείου Αιγίου κ. Σταματόπουλο, για τις ανάγκες του φροντιστηρίου που στεγάζεται στο εν λόγω λύκειο.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α΄ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ: “Βοηθώντας τους άλλους, βοηθάμε τον εαυτό μας!”

on . Posted in Δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα

Ο παρακάτω λόγος αναγνώστηκε από την κα Αργυρώ Βασιλειάδου, μέλος της Ομάδας Α΄Εθελοντών ΔΗΚΕΠΑ, σε ημερίδα του προγράμματος 4SEE για την κοινωνική οικονομία και τον εθελοντισμό που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο στις 23 Οκτωβρίου 2012, στην αίθουσα “Πολυκέντρο” στη Μυρτιά Αιγίου.

Παραδόθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" τα οκτώ φιλοτεχνημένα συρτάρια

on . Posted in Δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο νέο σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τέμενη Αιγίου παρέστη η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη. Μαζί με πολλούς ακόμα δημότες, παρουσία της δημοτικής αρχής και πλήθους εκπροσώπων φορέων της Αιγιάλειας, η κα Ψυχράμη παρακολούθησε τον Αγιασμό και ξεναγήθηκε στους χώρους του οικήματος, που προσφέρθηκε από την αιγιώτισσα επιχειρηματία κα Ιζαμπέλα Αρβανίτη στο «Χαμόγελο του  Παιδιού».

Γεύμα αγάπης στους γέροντες του "Αγίου Χαραλάμπους"

on . Posted in Δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα

Γεύμα αγάπης προσέφεραν στους γέροντες του Οίκου Ευγηρίας «Αγάπης Μέλαθρον-Ο Άγιος Χαράλαμπος» τα μέλη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes