«Δρόμοι της Αποκριάς»: Παραδοσιακό αποκριάτικο ξεφάντωμα, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου στο κέντρο του Αιγίου

on . Posted in Παιδικό Καρναβάλι

Με το καθιερωμένο παραδοσιακό ξεφάντωμα στο κέντρο του Αιγίου, γιορτάζει την Αποκριά και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), που σε συνεργασία με τα χορευτικά τμήματα συλλόγων της Αιγιάλειας διοργανώνει τους «Δρόμους της Αποκριάς» στην καρδιά της αγοράς του Αιγίου. Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου μετά τις 7 μ.μ., η οδός Κλεομένους Οικονόμου θα γεμίσει κεφάτους μασκαράδες και παιχνιδιάρες μπούλες, που θα χορέψουν αποκριάτικα περιπαικτικά τραγούδια και θα παρουσιάσουν ξεκαρδιστικά έθιμα, καλώντας όλο τον κόσμο να διασκεδάσει παραδοσιακά.

Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Αιγείρα, Ακράτα, Διακοπτό και Συμπολιτεία με τη στήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.-Ελάτε να καρναβαλιστούμε!

on . Posted in Παιδικό Καρναβάλι

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας στηρίζει και φέτος τη σειρά καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται φέτος για πολλοστή χρονιά στην Αιγείρα, την Ακράτα, την Άβυθο και τη Συμπολιτεία αντίστοιχα, συμμετέχοντας στη διοργάνωσή τους. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο σε δράσεις για μικρούς και μεγάλους, έτσι ώστε αυτές τις μέρες τις Αποκριάς, όλη η Αιγιάλεια θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο, καρναβαλικό πάρτυ γεμάτο κεφάτους μασκαράδες!

Χαμός στα Ψηλαλώνια, στο αποκριάτικο "ποτ πουρί"-Οι νικητές του Κρυμμένου Θησαυρού (φωτό και βίντεο)

on . Posted in Παιδικό Καρναβάλι

Με το αποκριάτικο “ποτ πουρί” στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο κορυφώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που στέφθηκαν με επιτυχία, χαρίζοντας κέφι σε μικρούς και μεγάλους. Ο καιρός ήταν αίθριος κι έτσι γονείς και παιδιά γέμισαν την πλατεία παίζοντας, διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέχρι...τελικής πτώσης υπό τους ρυθμούς καρναβαλικής μουσικής!

"Δρόμοι της Αποκριάς": Ένα γνήσιο ελληνικό αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Αιγίου που ενθουσίασε! (φωτό και βίντεο)

on . Posted in Παιδικό Καρναβάλι

Σε ένα μεγάλο υπαίθριο γλέντι, απ'όπου δεν έλειψαν τα γέλια και τα πειράγματα, μετατράπηκε το ξεφάντωμα-αναφορά στη γνήσια ελληνική αποκριά που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο του Αιγίου και συγκεκριμένα στην οδό Κλεομένους Οικονόμου, η οποία πεζοδρομήθηκε για να φιλοξενήσει το πλήθος των χορευτών αλλά και των θεατών, που παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Αποκριάτικο "ποτ πουρί" το πρωί της Κυριακής στα Ψηλαλώνια Αιγίου-Ένα μεγάλο πάρτυ με guest χορευτή τον Thiago

on . Posted in Παιδικό Καρναβάλι

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, κορυφώνονται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο αποκριάτικο “ποτ πουρί”, ένα καρναβαλικό πάρτυ με μουσική, χορό, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, που θα στηθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου μετά τις 11.30 το πρωί.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes