Έκοψε την πίτα του το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τον ήλιο που έκανε τα πάντα χαρούμενα και φωτεινά, το πρωί της Παρασκευής ανήμερα των Θεοφανείων, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του,  σηματοδοτώντας έτσι και το τέλος των φετινών  εκδηλώσεων που έγιναν πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από την Αιγιάλεια και την ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ανοιχτό το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος υπολογίζεται πως φιλοξένησε πάνω από 20.000 επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο) στο πλούσιο σε εικόνες και συναισθήματα σκηνικό του, με πρωταγωνιστή τον Μολυβένιο Στρατιώτη.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Παρασκευή το πρωί στην πλατεία Ακράτας

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Παράλληλα με τη λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, κλείνει αυτή την Παρασκευή τον κύκλο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Τετάρτη το πρωί στην πλατεία Ακράτας

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Παράλληλα με τη λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, κλείνει αυτή την Τετάρτη τον κύκλο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Διακοπτό

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με μια πολύ όμορφη γιορτή, κόντρα στο τσουχτερό χειμωνιάτικο κρύο και μια πόλη με πλούσιο και καλαίσθητο στολισμό, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Διακοπτό, με τη συνεργασία της  Αντιδημαρχίας Ανατολικής Αιγιαλείας, της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού και της ΔΗΚΕΠΑ και παρουσία πολλών φίλων.

Πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο στο Αίγιο – Όλη η πόλη, μια γιορτή!

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με πλούσιο και κεφάτο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Αίγιο, στο πλαίσιο του «Πάρκου των Χριστουγέννων» που καθημερινά γεμίζει από κόσμο, πρωί και απόγευμα, δίνοντας εορταστικό τόνο στην καθημερινότητα της πόλης.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, η χριστουγεννιάτικη χαρά απλώνεται σε όλη την πόλη, καθώς εκτός από το πάρκο, εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν και στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, στην πλατεία Αγίας Λαύρας και στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου. Όλες, φυσικά, θα είναι με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή!

Χριστουγεννιάτικες δράσεις από το ΔΙΕΚ Αιγίου και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Αιγίου, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., συμμετέχει με τις παρακάτω δράσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων" στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων Αιγίου.

Κάθε μέρα, όλη μέρα, «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο!

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, συνεχίζεται το πρόγραμμα του «Πάρκου των Χριστουγέννων», της διοργάνωσης του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. που για πέμπτη χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς ως το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δυτικής Ελλάδας.

Σαββατοκύριακο στο «Πάρκο των Χριστουγέννων», για όλη την οικογένεια

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Συνεχίζει τη λειτουργία του, προσελκύοντας καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο. Ήδη η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του ολοκληρώνεται, καταγράφοντας προσέλευση από ντόπιους και επισκέπτες, που στο Πάρκο βρίσκουν έναν απίθανο χώρο για βόλτα, απολαμβάνοντας κεράσματα και βγάζοντας ατελείωτες selfies που δημοσιεύονται συνεχώς στα social media.

Χαρούμενες χριστουγεννιάτικες γιορτές σε όλη την Αιγιάλεια – Το πρόγραμμα

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Παράλληλα με τη λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς στήνει ένα μεγάλο, χαρούμενο σκηνικό γιορτής σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Ξεκινά τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο, με πρωταγωνιστή τον «Μολυβένιο Στρατιώτη» - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Μια φορά κι ένα καιρό, μια όμορφη, χαμογελαστή και ηλιόλουστη πόλη, το Αίγιο, αποφάσισε πως κάθε Χριστούγεννα θα διηγείται ένα παραμύθι σε μικρούς και μεγάλους και θα μετατρέπεται σε πόλη παραμυθένια, καλώντας μας να πιστέψουμε ξανά στα θαύματα των παιδικών μας χρόνων. Έτσι και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, το υπέροχο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» εκτυλίσσεται στον παραμυθένιο κήπο του «Πάρκου των Χριστουγέννων» και μας καλεί να συμμετέχουμε στη γιορτή, από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Ο «Μολυβένιος Στρατιώτης», το φετινό παραμύθι του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο Αίγιο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με κεντρικό θέμα το ατμοσφαιρικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», που διδάσκει στα παιδιά τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 5η συνεχή χρονιά μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, με ελεύθερη είσοδο.

“Πάρκο των Χριστουγέννων 2016” στο Αίγιο: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για καλλιτεχνικά σχήματα, συλλόγους και ιδιώτες

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, έδρα του δήμου Αιγιαλείας, για 5η συνεχή χρονιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στις αρχές Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και φιλοδοξώντας να αποτελέσει ιδιαίτερα δημοφιλή εορταστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Χαρά και συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια γιορτή και κοπή πίτας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο Αίγιο (video)

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης αλλά και ελπίδας για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο για όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα των Θεοφανείων, η κοπή της πίτας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο Αίγιο, που σηματοδότησε και τη λήξη της λειτουργίας του μοναδικού χριστουγεννιάτικου πάρκου σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και το οποίο πραγματικά έκανε τη μεγάλη διαφορά φέτος, αποτελώντας σημείο αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Καλή Χρονιά από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο! Ανοιχτό μέχρι 6 Ιανουαρίου

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχεται το 2016 το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο. Το μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Δυτική Ελλάδα και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) εύχεται στους πάνω από 10.000 φίλους του που το έχουν ήδη επισκεφθεί (κάποιοι μάλιστα από πολύ μακριά), η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία.

Κλέβει καρδιές το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο – Και...τα καλύτερα έρχονται!

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, δέχτηκε την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που ανοίγει τις πύλες του καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο, φιλοξενώντας ψυχαγωγικές δράσεις με φόντο τον υπέροχο στολισμό με φιγούρες από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Βασίλισσα του Χιονιού”.

Μαγικό παραμυθένιο σκηνικό στο "Πάρκο των Χριστουγέννων" - Δείτε φωτογραφίες

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Κυριολεκτικά το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στα εγκαίνια του "Πάρκου των Χριστουγέννων" στο Αίγιο, που άνοιξε κατάφωτο και γιορτινό τις πύλες του σε Αιγιαλείς και επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα, με μια τρυφερή και συνάμα διασκεδαστική γιορτή το απόγευμα της Κυριακής. Πρωταγωνιστές ήταν οι δύο καλοί φίλοι Γκέρτνα και Κέι αλλά και η παγερή "Βασίλισσα του Χιονιού" από το ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, που φέτος αποτελεί το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης και ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο θαύμα της αγάπης, που διώχνει μακριά καθετί γκρίζο και λυπηρό.

Χαρά και συγκίνηση στην εκδήλωση για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Διακοπτού

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

H έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας δόθηκε από το Διακοπτό, όπου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς.

"Το Πάρκο των Χριστουγέννων" από 13 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου - Δείτε το πρόγραμμα

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., το Αίγιο φοράει τα Χριστουγεννιάτικά του και το "Πάρκο των Χριστουγέννων", το μοναδικό θεματικό πάρκο στη Δυτική Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του για τέταρτη χρονιά για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες. Κεντρικό θέμα είναι το τρυφερό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Η Βασίλισσα του Χιονιού", γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα για τη δύναμη της αγάπης.

Για 4η χρονιά φέτος το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο-Πρόσκληση ενδιαφέροντος για καλλιτεχνικά σχήματα, συλλόγους και ιδιώτες

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, για τέταρτη χρονιά, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους αποτελώντας εορταστικό προορισμό για επισκέπτες κάθε ηλικίας από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας αλλά και όμορους νομούς. Ο παραμυθένιος κήπος στο κέντρο της πόλης,  ο οποίος κάθε χρόνο μεταμορφώνεται σε ένα φιλόξενο, χριστουγεννιάτικο χωριό καθημερινά εκπλήσσει τους επισκέπτες με πληθώρα events, καθώς σε μια υπαίθρια σκηνή -  «ανοιχτή αγκαλιά» υποδέχεται:  καλλιτεχνικά σχήματα, χορωδίες, συλλόγους, μουσικοχορευτικά δρώμενα, live μουσικά σχήματα, θεατρικές ομάδες, εργαστήρια μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής, face painting, εικαστικά εργαστήρια, νεράιδες, ζογκλέρ, ξωτικά  και μίμους.

Εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων", το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Μέχρι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ, το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες.

Εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων", παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος τις τελευταίες δυο μέρες κι έτσι αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων”. Η δράση “Λουκουμαδογεύσεις και παιχνίδια” του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αιγίου που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί τελικά, καιρού επιτρέποντος, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ..

Εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 27-28 Δεκεμβρίου στο "Πάρκο των Χριστουγέννων"

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Τις καλύτερες εντυπώσεις δημιουργεί στους επισκέπτες το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που λειτουργεί καθημερινά όλες τις μέρες των γιορτών με εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ήδη εικόνες από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μέσω ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, του ΣΚΑΪ και του STAR CHANNEL, ενώ καθημερινά πολλοί φίλοι από γειτονικές πόλεις έρχονται να επισκεφθούν τον όμορφα διαμορφωμένο κήπο και να θαυμάσουν το παραμυθένιο σκηνικό με κεντρικό θέμα τον “Καρυοθραύστη”.

Εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων" παραμονή, ανήμερα και δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, συνεχίζεται το πρόγραμμα του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο παραμυθένιο σκηνικό του Δημοτικού Κήπου Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, που έχει μαγέψει κυριολεκτικά τους επισκέπτες από την Αιγιάλεια και όχι μόνο.

Βγαλμένα από παραμύθι, τα εγκαίνια του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο Αίγιο (φωτογραφίες και video)

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το “Παραμύθι των Χριστουγέννων” ξεκίνησε το ταξίδι του και ο κήπος των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο πλημμύρισε από κόσμο το πρωί της Κυριακής, στα εγκαίνια του “Πάρκου των Χριστουγέννων” που διοργανώνει και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Μικροί και μεγάλοι φίλοι, ντόπιοι και επισκέπτες, περιηγήθηκαν το πάρκο, διασκέδασαν με τις φιγούρες από το παραμύθι του “Καρυοθραύστη”, φωτογραφήθηκαν με τον Άη-Βασίλη και του έδωσαν τα γράμματά τους, ζωγράφισαν, δημιούργησαν στο Εργαστήρι των Ξωτικών και απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, κάτω από τον λαμπρό ήλιο που έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο γιορτινή και χαρούμενη.

Κόβει την πίτα του το Πάρκο των Χριστουγέννων, ανήμερα των Θεοφανείων

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος υπολογίζεται πως φιλοξένησε πάνω από 20.000 επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο) στο πλούσιο σε εικόνες και συναισθήματα σκηνικό του, με πρωταγωνιστή τον Μολυβένιο Στρατιώτη.

Χαρούμενη Πρωτοχρονιά στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο! – Το πρόγραμμα του τριημέρου

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με αμείωτη επισκεψιμότητα από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο. Το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, οπότε και αναμένεται και μεγάλο κύμα επισκεπτών, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Κοσμοσυρροή στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, το τριήμερο των Χριστουγέννων – Το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση μικρών και μεγάλων επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή αλλά και ταξιδιωτών από Αθήνα και όμορους νομούς, στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο. Πάνω από 15.000 επισκέπτες υπολογίζεται πως έχουν ήδη συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που καθημερινά περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αλλά και προτιμούν το πάρκο για πρωινές και βραδινές βόλτες.

Τριήμερο Χριστουγέννων στο Αίγιο, με εκδηλώσεις στο Πάρκο των Χριστουγέννων και σε όλη την πόλη!

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με χριστουγεννιάτικους παλμούς χτυπά η ‘καρδιά’ του Αιγίου και χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες συμμετέχουν με χαρά στις εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στο ολόφωτο «Πάρκο των Χριστουγέννων» αλλά και σε όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Χριστούγεννα στο Αίγιο – Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πάρκο των Χριστουγέννων και σε όλη την πόλη!

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Ολοένα αυξανόμενη είναι η επισκεψιμότητα του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, με εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, σε όλη την οικογένεια και πάντοτε με δωρεάν είσοδο. Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για πέμπτη συνεχή χρονιά, προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία σε ντόπιους και επισκέπτες τις ημέρες των Χριστουγέννων και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, με καθημερινές εκπλήξεις, μουσική, χορό, δρώμενα, κεράσματα για όλους κ.α., τόσο στον χώρο του Πάρκου, όσο και στην Πλατεία Αγίας Λαύρας και στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο.

Φωτισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Διακοπτό και Αιγείρα, αυτό το Σαββατοκύριακο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Παράλληλα με τη λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς στήνει ένα μεγάλο, χαρούμενο σκηνικό γιορτής σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για χαρούμενες γιορτές.

“Day and Night” – Ατομική έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Μεσσήνη, 18-31 Δεκεμβρίου στο Παναγιωτοπουλέικο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα ανοίγουν οι πύλες του Αρχοντικού Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο, εγκαινιάζοντας την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Μεσσήνη με τίτλο «Day and Night».

Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών στην αποδοχή και την αναγνώριση της αξίας της διαφορετικότητας, Πέμπτη και Παρασκευή στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» και η εθελοντική ομάδα πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου συμμετέχουν ενεργά στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» που διοργανώνουν ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με μία παρέμβαση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης με θέμα «Διαφορετικότητα, η Δύναμή μας!», η οποία απευθύνεται σε παιδιά 10-12 ετών.

Φρεσκοψημένα αρτοποιήματα καθημερινά στο Πάρκο των Χριστουγέννων, από τον φούρνο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Συνεχίζει τη λειτουργία του, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες κάθε ηλικίας, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο. Ένα από τα αγαπημένα σημεία του είναι ο φούρνος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας, που καθημερινά ψήνει και προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες διάφορες λιχουδιές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Συναρπαστική η τελετή εγκαινίων του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο Αίγιο – Ανοιχτό καθημερινά μέχρι 8 Ιανουαρίου, με δωρεάν είσοδο (BINTEO)

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με αθρόα προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα το απόγευμα το «Πάρκο των Χριστουγέννων», στο Αίγιο. Με πρόσωπα που έλαμπαν από χαρά και συγκίνηση, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη βόλτα τους στο γιορτινό πάρκο, που έχει μετατραπεί σε ένα υπέροχο παραμυθένιο σκηνικό με κύριο θέμα του τις περιπέτειες του Μολυβένιου Στρατιώτη και το οικουμενικό του μήνυμα για  την αποδοχή στη διαφορετικότητα και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης που παραμερίζει όλα τα εμπόδια.

Στις 5 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο Αίγιο – Πρωταγωνιστής ο «Μολυβένιος Στρατιώτης»

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με κεντρικό θέμα το ατμοσφαιρικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», που διδάσκει στα παιδιά τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 5η συνεχή χρονιά μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, με ελεύθερη είσοδο.

Συνδιοργάνωση ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας για το «Πάρκο των Χριστουγέννων»

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Συνάντηση εργασίας είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Σωτήρη Μαμάση και την αντιπρόεδρο κα Ελισσάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη, με αντικείμενο συζήτησης τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας, για τις οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες.

Το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ευχαριστούν

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Από την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) Μαρία Τσουκαλά, εκ μέρους του Δ.Σ. και με αφορμή την επιτυχημένη λειτουργία του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο Αίγιο για 4η συνεχή χρονιά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με κοπή πίτας ανήμερα των Θεοφανείων, μας αποχαιρετά το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με την κοπή της βασιλόπιτας την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, ολοκληρώνεται η λειτουργία του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο Αίγιο, που για τέταρτη συνεχή χρονιά 'έκλεψε' τις εντυπώσεις, προβλήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο και έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλη τη Δυτική Ελλάδα -και όχι μόνο.

Διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο τριήμερο στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το αδιαχώρητο σημειώνεται καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο, το οποίο λειτουργεί για τέταρτη χρονιά  και πραγματικά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μιας και είναι το μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Δυτική Ελλάδα. Το τριήμερο των Χριστουγέννων, εκδηλώσεις θα χαρίσουν χαρά και κέφι σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Ο καιρός προβλέπεται αίθριος, οπότε μια βόλτα (και δύο και τρεις!) στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” επιβάλλεται!

Φωτίζουν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους σε Καμάρες και Αιγείρα, αυτό το Σαββατοκύριακο

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι Δημοτικές Ενότητες Ερινεού και Αιγείρας, ετοιμάζουν γιορτές για το φωτισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων τους, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

«Χριστός γεννάται, δοξάσατε…»: Μουσικοφιλολογική βραδιά από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη μουσικοφιλολογική βραδιά με τίτλο «Χριστός γεννάται, δοξάσατε…» και θέμα τη Γέννηση του Θεανθρώπου στη Βυζαντινή αγιογραφία – υμνογραφία, την κλασική μουσική & την δημοτική παράδοση.

Ξεκινά τη λειτουργία του την Κυριακή το “Πάρκο των Χριστουγέννων” - Ένα μαγικό, παραμυθένιο σκηνικό στο κέντρο του Αιγίου

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Η στιγμή που μικροί και μεγάλοι περίμεναν, έφτασε. Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., το Αίγιο φοράει τα Χριστουγεννιάτικά του και το "Πάρκο των Χριστουγέννων", το μοναδικό θεματικό πάρκο στη Δυτική Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του για τέταρτη χρονιά για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες. Κεντρικό θέμα είναι το τρυφερό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Η Βασίλισσα του Χιονιού", γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα για τη δύναμη της αγάπης.

Έρχεται το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο – Μια πολυήμερη, πολυδιάστατη χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Με κεντρικό θέμα ένα τρυφερό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα αγάπης, τη "Βασίλισσα του χιονιού", η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) παρουσιάζει για 4η χρονιά το “Πάρκο των Χριστουγέννων”, από τα μέσα Δεκεμβρίου και για όλη τη διάρκεια των γιορτών, στο Δημοτικό Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στην καρδιά της πόλης του Αιγίου.

Έκοψε την πίτα του το "Πάρκο των Χριστουγέννων"-Ραντεβού του χρόνου! (φωτό και βίντεο)

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” το πρωί της Τρίτης, ανήμερα των Θεοφανείων, σηματοδότησε τη λήξη της σειράς των φετινών γιορτινών εκδηλώσεων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που αποτέλεσαν την πιο ευχάριστη έκπληξη των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες.

Εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων", την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιανουαρίου

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στο "Πάρκο των Χριστουγέννων", έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις, που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας:

Εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων", τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Τις καλύτερες εντυπώσεις δημιουργεί στους επισκέπτες το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που λειτουργεί καθημερινά όλες τις μέρες των γιορτών με εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ήδη εικόνες από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μέσω ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, του ΣΚΑΪ και του STAR CHANNEL, ενώ καθημερινά πολλοί φίλοι από γειτονικές πόλεις έρχονται να επισκεφθούν τον όμορφα διαμορφωμένο κήπο και να θαυμάσουν το παραμυθένιο σκηνικό με κεντρικό θέμα τον “Καρυοθραύστη”.

Μαγεύτηκε το κοινό της Αιγιάλειας από το χριστουγεννιάτικο κονσέρτο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. (βίντεο)

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Ένα κονσέρτο που εξελίχθηκε σε μυσταγωγική εμπειρία για τους ακροατές, παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης” Αιγίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Μαγική ατμόσφαιρα στο "Πάρκο των Χριστουγέννων" μετά το σούρουπο...(δείτε φωτό)

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.30 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ και είναι πανέμορφο όλες τις ώρες της ημέρας.

Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο σκηνικό στο αρχοντικό Παναγιωτοπουλέικο-Δείτε φωτογραφίες και video

on . Posted in Πάρκο των Χριστουγέννων

Το όνειρο των Χριστουγέννων μπορεί να κάνει θαύματα και τα παραμύθια μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη πραγματικότητα. Το αρχοντικό της οικογένειας Παναγιωτοπούλων στο Αίγιο, ένα κτίριο βικτωριανής εποχής που έζησε θρυλικές στιγμές και αποτελεί έντονο σημάδι της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, ζωντάνεψε ξανά το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Περισσότερα Άρθρα...

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes