«Ο δικός μας Διονύσης»: Μια υπέροχη βραδιά στο Διακοπτό για τον αξέχαστο ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Μια μοναδική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα, γλυκιά νοσταλγία και τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο, απόλαυσαν οι πάνω από 2.000 θεατές που έσπευσαν στο κάλεσμα και τίμησαν τον μεγάλο Διακοφτίτη ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου και ώρα 21:30 η προβολή της ταινίας “Il Mostro” στην παραλία Διγελιωτίκων, στο πλαίσιο του «Θairος Film Festival»

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Η αυλαία του «Θairος Film Festival» πέφτει για φέτος το καλοκαίρι, με την τέταρτη και τελευταία προβολή, της ξεκαρδιστικής κωμωδίας "Il Mostro (Το Τέρας)" του 1994 με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, στην παραλία των Διγελιωτίκων, την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς"

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Ο Κωστής Μαραβέγιας μετά την τεράστια επιτυχία του χειμώνα με τα 24 sold out και τους περισότερους απο 15.000 θεατές στο μεγάλο αυτό ταξίδι στο PassPort Kεραμεικός αλλά και την τηλεοπτική παρουσία του στο The Voice of Greece, έρχεται στο Αίγιο τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς", συνεχίζοντας το μεγάλο του καλοκαιρινό ταξίδι απο άκρη σε άκρη της χώρας.

«Ο δικός μας Διονύσης» - Αφιέρωμα στον Διακοφτίτη Διονύση Παπαγιαννόπουλο, το Σάββατο 12 Αυγούστου στο Διακοπτό

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

«Έχω γνωρίσει πολλά μέρη και πολλά στο εξωτερικό. Αλλά επηρεασμένος δεν αγαπώ και δεν πιστεύω ωραιότερο μέρος κανένα του κόσμου, από το Διακοφτό», έλεγε πάντα  με έμφαση ο μεγάλος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.  Και το Διακοπτό που τόσο αγάπησε, τον θυμάται με τρυφερότητα και νοσταλγία και τον τιμά το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στην παραλία Αγ.Νικολάου (λιμανάκι), με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από τη γέννηση του (1912-2017).

«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗ», ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «Γ.ΠΑΠΠΑΣ»

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε πλήρη θεατρική μορφή την παράσταση «Οι περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη», την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γ.Παππάς», με ώρα έναρξης 9.30 μ.μ..

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes