6ο Φεστιβάλ Πολιτισμού-Λαδιού & Ελιάς, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου στον Ελαιώνα Διακοπτού

on . Posted in Φεστιβάλ Λαδιού-Ελιάς

Ένα διήμερο αφιερωμένο στην καλλιέργεια της ελιάς, την προώθηση και τις χρήσεις του ελαιολάδου, ενός από τα πιο πολύτιμα συστατικά της διατροφής, πραγματοποιεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας στην παραλία Ελαιώνα Διακοπτού, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελαιώνα. Πρόκειται για το 6ο Φεστιβάλ Πολιτισμού-Λαδιού και Ελιάς, ένα θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους επισκέπτες, που με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις ποικίλες δραστηριότητες του προγράμματος.

Μεγάλη προσέλευση στις εκδηλώσεις ποιότητας για το 5ο Φεστιβάλ Πολιτισμού-Λαδιού και Ελιάς 2012 στον Ελαιώνα Διακοπτού (14 και 15 Ιουλίου 2012)

on . Posted in Φεστιβάλ Λαδιού-Ελιάς

Σε μια μεγάλη γιορτή για τους Αιγιαλείς και για τους επισκέπτες του δήμου Αιγιάλειας μετατράπηκε το Φεστιβάλ Πολιτισμού Λαδιού και Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Ιουλίου 2012 στον Ελαιώνα Διακοπτού. Το διήμερο Φεστιβάλ, που αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγιάλειας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού που θέλησε να ενημερωθεί για την καλλιέργεια της ελιάς, την προώθηση και τις χρήσεις του ελαιόλαδου.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes