Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης Βίας Εναντίον των Γυναικών

on . Posted in Δελτία Τύπου

Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη βίας εναντίον των γυναικών, διοργανώνεται στην Πλατεία Αγίας Λαύρας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από τις 10 πμ έως τη 1 το μεσημέρι.

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

on . Posted in Δελτία Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Αίγιο,  17/11/2017

                                        Αριθ. Πρωτ.: 2464

            Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σας προσκαλεί σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 23/11/2017 και ώρα 14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου με θέματα:  

 1. Λήψη απόφασης για 4η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Οικονομικού Έτους 2017 της επιχείρησης .
 2. Λήψη απόφασης έγκρισης του ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας για το έτος 2018.
 3. Λήψη απόφασης κατάρτισης και έγκρισης Προϋπολογισμού του Οικονομικού Έτους 2018 της επιχείρησης.
 4. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία οργάνωσης και λειτουργίας της Δημοτικής Παιδικής Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας.
 5. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία εγκατάστασης και απεγκατάστασης εορταστικού φωτισμού  που θα τοποθετηθεί στο Πάρκο των Χριστουγέννων, στην πλατεία Αγίας Λαύρας και στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
 6. Λήψη απόφασης  έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την συνδρομή του συστήματος συναγερμού με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων για την ασφάλεια του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου Μυρτιάς.
 7. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία ηχητικής κάλυψης εκδήλωσης με θέμα «Ορατόριο Αίμα και Μύρο Νεομαρτύρων Καλαβρυτινών» στις 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο Απόλλων σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου» .
 8. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ηχητικής κάλυψης εκδήλωσης στις 26 Νοεμβρίου στην  Άκολη.
 9. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία αναβάθμισης του ψηφιακού εξοπλισμού του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων».
 10. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση, κατάθεση προτάσεων και εκπροσώπηση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου προς αντίκρουση αγωγής εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κατά της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.
 11. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης  και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια έντυπου υλικού για την προώθηση και προβολή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα υλοποιήσει η επιχείρηση.
 12. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια βιβλίου για τις ανάγκες  του «Πάρκου των Χριστουγέννων 2017».
 13. Λήψη απόφασης ανατροπής δέσμευσης πιστώσεων του οικονομικού Έτους 2017.
 14. Λήψη απόφασης για αποδοχή της δωρεάν υπηρεσίας αναγόμωσης των πυροσβεστήρων των κτιρίων της επιχείρησης.
 15. Λήψη απόφασης έγκρισης ένταξης δύο νέων εξυπηρετούμενων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που υλοποιεί η επιχείρηση.

 

Η Πρόεδρος Δ.Σ  

Μαρία Τσουκαλά

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

on . Posted in Δελτία Τύπου

 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ                                        Αίγιο,  03/11/2017
                                                                                                                                                                                                  Αριθ. Πρωτ.: 2340
                                                                                                                                                         
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ                                     Προς: Μέλη Διοικητικού    
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                               Συμβουλίου   
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α)                        

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  
    Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σας προσκαλεί σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 09/11/2017 και ώρα 14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου με θέματα:  
1.     Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την  δημοσίευση  των Οικονομικών Καταστάσεων του έτους 2016.
2.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού για την υπηρεσία ομαδοποίησης και ψηφιοποίησης των αρχείων της επιχείρησης.
3.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία οργάνωσης,  επιμέλειας και λειτουργίας   εργαστηρίων χειροτεχνίας.
4.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία οργάνωσης και λειτουργίας της Δημοτικής Παιδικής Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας.
5.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία προστασίας και ελέγχου του εξοπλισμού της επιχείρησης που θα τοποθετηθεί στο Πάρκο των Χριστουγέννων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.
6.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία σύνθεσης μουσικής και μουσικής παραγωγής για το παραμύθι «Το Θαυμαστό ταξίδι του Γενναίου Χιόνη» που αποτελεί το κεντρικό θέμα του φετινού Πάρκου των Χριστουγέννων.
7.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια υλικών για την υλοποίηση των εικαστικών εργαστηρίων.
8.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια βιβλίου για τις ανάγκες  του «Πάρκου των Χριστουγέννων 2017».
9.    Λήψη απόφασης πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδας σε διακομιστή για την ιστοσελίδα  www.parkoxristougennon.gr
10.    Λήψη απόφασης ανατροπής δέσμευσης πιστώσεων.
11.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης συμπληρωματικού ποσού για την κάλυψη φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων προηγούμενων ετών.
12.    Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεών.
13.    Λήψη απόφασης έγκρισης ένταξης τριών νέων εξυπηρετούμενων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που υλοποιεί η επιχείρηση.
Η Πρόεδρος Δ.Σ    
                                                                    Μαρία Τσουκαλά

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes