“Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες” και “Μαγεία στο Σεληνόφως”, από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στον “Απόλλωνα”

0
661

Με δύο ταινίες που θα προβληθούν από Πέμπτη 13 έως Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, συνεχίζει τις προβολές του ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλωνας”. Πρόκειται για την ταινία κινουμένων σχεδίων “Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες” και για τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν “Μαγεία στο Σεληνόφως”.

  • “Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες” (“Planes 2: Fire and rescue”) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ

Ο Ντάστι, το πρώην ψεκαστικό αεροπλανάκι, είναι έτοιμο να καταλάβει ξανά τους αιθέρες. Ένα μηχανικό πρόβλημα τον αναγκάζει να αποσυρθεί πρόωρα. Δεν έχει άλλη λύση από το να ξεκινήσει μια δεύτερη καριέρα ως πυροσβεστικό, δίνοντας έτσι στα “ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2” την ευκαιρία να προωθήσουν στο νεανικό κοινό μια ρεαλιστική, όσο και τολμηρή εικόνα του ηρωϊσμού.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπερτς Γκάναγουεϊ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 6.30-8

 

  • “Μαγεία στο σεληνόφως” (“Magic in the moonlight”)

Στη Γαλλική Ριβιέρα της δεκαετίας του ’20, η νεαρή Σόφι Μπέϊκερ έχει πείσει την πλούσια οικογένεια των Κάτλιντζ, πως είναι ένα εξαιρετικών δυνατοτήτων μέντιουμ. Φίλος της οικογένειας, ο ταχυδακτυλουργός Χάουαρντ Μπέρκαμ ζητά τη βοήθεια του βρετανού διάσημου συναδέλφου του Στάνλεϋ Κρόφορντ, ο οποίος αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει ο ίδιος την απάτη της Σόφι, πράγμα που αποδεικνύεται πολύ δυσκολότερο απ’ ό,τι είχε φανταστεί αρχικά.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γούντι Άλεν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κόλιν Φερθ, Έμα Στόουν, Έιλιν Άτκινς, Τζάκι Γουΐβερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 8.00-10.00, 10.00-12.00

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας