Ανοιχτός ξανά ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων», μετά την αποκατάσταση βλάβης-Πρόγραμμα προβολών έως 1η Μαρτίου

0
524

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε σημειωθεί στην ψηφιακή μηχανή κινηματογραφικών προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων» στο Αίγιο κι έτσι από σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου συνεχίζεται  κανονικά το πρόγραμμα προβολών. Μέχρι και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα προβάλλονται: στην προβολή 8.00-10.00 η βραβευμένη ταινία “Moonlight” και στην προβολή 10.00-12.15 για δεύτερη εβδομάδα, θα προβάλλεται η ταινία μυστηρίου «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έως Τετάρτη 1η Μαρτίου, θα προβάλλονται: Στην προβολή 5.45-7.45 η ταινία «Moonlight» και στις προβολές 7.45-10.00 και 10.00-12.15 η βραβευμένη με χρυσή σφαίρα ταινία «Η πόλη δίπλα στη θάλασσα» (Manchester by the sea).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

•    5.45-7.45 «MOONLIGHT» – ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η ιστορία ενός νεαρού αφροαμερικάνου που μεγαλώνει σε ένα φτωχικό προάστιο του Μαϊάμι και τίθεται υπό την προστασία ενός εμπόρου ναρκωτικών. Ο Σάϊρον, του οποίου την ενηλικίωση παρακολουθούμε σε τρία μέρη ως δωδεκάχρονος Λιτλ που τίθεται υπό την προστασία του Χουάν, Ως δεκαεξάχρονος Σάιρον που ερωτεύεται τον συμμαθητή του Κέβιν και ως εικοσιπεντάχρονος Μπλακ….
Σκηνοθεσία: Μπάρι Τζένκινς
Παίζουν: Άστον Σάντερς, Τρεβάντε Ρόουνς, Μαερσάλα Άλι, Ναόμι Χάρις, Άλεξ Χίμπερτ.

•    7.45-10.00 και 10.00-12.15 «Η πόλη δίπλα στη θάλασσα» (“Manchester by the sea”)
ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ- BAFTA Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΥ – ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Μετά το θάνατο του μεγάλου του αδελφού, ο Λι μαθαίνει ότι ο αδελφός του τον έκανε κηδεμόνα του γιου του Πάρκερ. Ο Λι θα πάρει άδεια από την δουλειά του για να επισκεφτεί την πόλη δίπλα στη θάλασσα και να γίνει ο νέος πατέρας του 15χρονου Πάτρικ, ενώ θα πρέπει ο ίδιος να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και την πρώην γυναίκα του Ράντι, καθώς και με όλη την κοινωνία στην οποία μεγάλωσε. Ο Λι και ο Πάτρικ θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο επικοινωνίας και να ζήσουν χωρίς τον άντρα που τους συνέδεε. Σκηνοθεσία: Κένεθ Λόνεργκαν Παίζουν: Κέϊσι Άφλεκ, Μισέλ Γουΐλιαμς, Κάιλ Τσάντλερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας