«Ο Πιτ και ο Δράκος του» και «Ο Λογιστής», σε πρώτη προβολή, από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στον «Απόλλωνα»

0
558

Με δύο ταινίες για όλη την οικογένεια και σε πρώτη προβολή, πάντα με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 20 έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, θα προβάλλονται: Στην απογευματινή προβολή 5.30-7.30 η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Πιτ και ο Δράκος του» και στις βραδινές προβολές 7.30-10.00 και 10.00-12.30 η περιπέτεια «Ο Λογιστής».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ:

•    «Ο Πιτ και ο Δράκος του» (Pete’s Dragon), προβολή 5.30-7.30
Ο ξυλογλύπτης κ. Μίτσαμ μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης, διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Ο Πιτ είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι. Υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Έλιοτ. Το πιο παράξενο σε όλη την ιστορία είναι ότι ο δράκος αυτός μοιάζει πολύ με το δράκο στις διηγήσεις του κ. Μίτσαμ…

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι
*Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά.

•    «Ο Λογιστής» (“The Accountant”), προβολές 7.30-10.00 και 10.00-12.30

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Christian Wolff, μια μαθηματική ιδιοφυΐα με ασταθή χαρακτήρα, που χρησιμοποιεί το χάρισμα του για να δουλεύει ως λογιστής των πιο επικίνδυνων καρτέλ του κόσμου.
Σκηνοθεσία: Γκέβιν Ο΄ Κόνορ
Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Τζέι Κέι Σίμονς, Τζον Μπέρνβαλ, Άννα Κέντρικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας