Παντελής Βούλγαρης: “Πάντα ελπίζω σε αυτό που έρχεται”

0
632

Ιδιαίτερα τιμητική για την Αιγιάλεια, ήταν η παρουσία του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη κατά την προβολή της νέας του ταινίας “Μικρά Αγγλία”, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο. Ο κ. Βούλγαρης πριν την έναρξη της ταινίας, συνομίλησε με αιγιαλείς δημοσιογράφους αλλά και ηθοποιούς, κερδίζοντας αμέσως τους συνομιλητές του με την ευγένεια και την απλότητά του, που τον έκαναν ιδιαίτερα προσιτό και ευχάριστο συνομιλητή.

 

“Το Αίγιο είναι η πρώτη επαρχιακή πόλη που επισκέπτομαι μετά την πρεμιέρα της ταινίας και χαίρομαι πολύ, τόσο γιατί σας ξαναβλέπω (σ.σ. ήταν παρών και στην προβολή της ταινίας του “Όλα είναι δρόμος” στο Αίγιο) αλλά και γιατί συναντώ ξανά τον αδελφό μου, που ζει εδώ μόνιμα” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βούλγαρης, συμπληρώνοντας πως θέλει να έρθει ξανά στον τόπο μας, για να τον γνωρίσει καλύτερα. “Συνδέομαι με ανθρώπους και όχι με τοπία. Γνωρίζω όμως πως ο τόπος σας είναι πανέμορφος και θα ήθελα πολύ να δω σημεία του, που ίσως να με εμπνεύσουν για κάποια γυρίσματα” συμπλήρωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, που δήλωσε εξ αρχής “αισιόδοξος” μέσα στην οικονομική κρίση. “Πάντα ελπίζω σε αυτό που έρχεται. Βλέπω καθημερινά πολλές δημιουργικές πρωτοβουλίες, ειδικά από νέους καλλιτέχνες, που προσπαθούν με ελάχιστα μέσα και δημιουργούν, προσπαθώντας να καταφέρουν αυτό που θα μας σπρώξει ξανά μπροστά. Και θα τα καταφέρουν”.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος ευχαρίστησε το κοινό, που κατέκλυσε τον “Απόλλωνα” για να παρακολουθήσει την ταινία και για να γνωρίσει από κοντά τον κ. Βούλγαρη, ενώ παίρνοντας το λόγο ο σκηνοθέτης, με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του για τον κόσμο που τον τίμησε, ζητώντας παράλληλα στο τέλος τη γνώμη του κοινού για το έργο του.

Ήταν σίγουρα, ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το νέο έτος στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, με τον σκηνοθέτη να υπόσχεται πως θα βρεθεί ξανά σύντομα στην Αιγιάλεια.

 

[widgetkit id=170]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας