Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: «Super Mario – Dungeons and Dragons – John Wick 4» από την Πέμπτη 6 Απριλίου

182

Τρεις νέες ταινίες «έρχονται» στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα», στο Αίγιο, από την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Αν υπάρχει ένας ήρωας video game που μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, αυτός είναι σίγουρα ο Super Mario, ο πιο διάσημος υδραυλικός εδώ και τέσσερις δεκαετίες, από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού για gameboys το 1985. H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν το νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων «Super Mario Bros: Η ταινία» που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

Μην χάσετε την χολιγουντιανή ταινία επικής φαντασίας «Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών». Το παροιμιώδες role-playing game έρχεται στη μεγάλη οθόνη με θεαματικό καστ και καθαρόαιμη, διασκεδαστική περιπέτεια. Από τους δημιουργούς του «Game Night».

Τέλος στο «John Wick 4», το τέταρτο μέρος του επιτυχημένου franchise, επαναφέρει τον Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 6 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου

17:00: Super Mario Bros: Η ταινία (μεταγλωττισμένο)

19:00: Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών

21:30: John Wick 4

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Super Mario Bros: Η ταινία (μεταγλωττισμένο)

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Αρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ.

Με τις φωνές των: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Σκηνοθεσία: Τζον Φράνσις Ντέιλι, Τζόναθαν Γκόλντστιν.

Πρωταγωνιστούν: Κρις Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ρέγκε-Ζαν Πέιτζ, Τζάστις Σμιθ, Σοφία Λίλις, Χιου Γκραντ.

Διάρκεια: 134 λεπτά.

John Wick 4

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι.

Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Ντόνι Γιεν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Λόρενς Φίσμπερν, Χιρογιούκι Σανάντα, Λανς Ρέντικ.

Διάρκεια: 169 λεπτά.