Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων»: Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Avatar» σε πρώτη προβολή από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

148

Ετοιμαστείτε για το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς! Από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Avatar», μιας από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες όλων των εποχών, υπό το άγρυπνο βλέμμα του James Cameron, καταφθάνει στον κινηματογράφο «Απόλλων» σε πρώτη προβολή!

Το «Avatar: The Way of Water» διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους). Η πλοκή επικεντρώνεται στα εμπόδια που θα αναγκαστούν να υπερπηδήσουν, τις μάχες που θα πρέπει να δώσουν για να επιβιώσουν, καθώς και τις τραγωδίες που θα αντιμετωπίσουν.

Στο καθιερωμένο ραντεβού της Δευτέρας η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου προβάλλει την ταινία του Φινλανδού Γιούχο Κουοσμάνεν «Βαγόνι Αριθμός 6» που κέρδισε το Μεγάλο Ειδικό Βραβείο στο 74ο Φεστιβάλ Καννών το 2021 και υποψηφιότητα ξενόγλωσσης Χρυσής Σφαίρας για μια παγωμένη στην όψη, μα ζεστή στην καρδιά σινε-διαδρομή σε αναζήτηση της ανθρώπινης επαφής.

Πρόγραμμα Προβολών

Από την Πέμπτη 15 έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

18:00: Avatar: The Way of Water

21:30: Avatar: The Way of Water

 

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

18:00: Avatar: The Way of Water

21:30: Βαγόνι Αριθμός 6 (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου)

 

Tην Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

18:00: Avatar: The Way of Water

21:30: Avatar: The Way of Water

 

Γενική Είσοδος:  5 ευρώ

 

Avatar: The Way of Water

Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldana) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον.

Πρωταγωνιστούν: Ζόι Σαλντάνα, Σαμ Γουόρθινγκτον, Σιγκούρνι Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Στίβεν Λανγκ.

Διάρκεια: 192 λεπτά.

Βαγόνι Αριθμός 6

Μία Φινλανδή που σπουδάζει αρχαιολογία στη Μόσχα ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι με το τρένο προς το Μούρμανσκ και τα περίφημα πετρογλυφικά του, αναγκασμένη να μοιραστεί το κουπέ της με έναν μεθυσμένο μεταλλωρύχο.

Σκηνοθεσία: Γιούχο Κουοσμάνεν.

Πρωταγωνιστούν: Σέιντι Χάαρλα, Γιούρι Μπορίσοφ.

Διάρκεια: 108 λεπτά.