«Η ταινία Star Wars οι Τελευταίοι Jedi ανοίγει σε πρώτη παγκόσμια προβολή στον Απόλλωνα».

693

Η θρυλική σειρά ταινιών “Star Wars” επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες, σκορπώντας ενθουσιασμό στους εκατομμύρια φανατικούς και όχι μόνο της σειράς. Το «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο επιστρέφουν και τα χαρούμενα σαββατοκύριακα για τους μικρούς μας φίλους, με την ταινία «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε». Έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί πώς περνούν την ημέρα τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ενώ εμείς είμαστε εκτός σπιτιού; Μας περιμένουν καρτερικά να επιστρέψουμε ή μήπως έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο; Οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Μαξ, του Δούκα, της Γκίτζετ, της Κλόη και του Μελ, που από τη θαλπωρή των διαμερισμάτων τους, στην καρδιά του Μανχάταν, βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εξαιτίας του ανταγωνισμού που γεννιέται ανάμεσα στον «κατοικίδιο» Μαξ και τον Δούκα, όταν η Κέιτι, η γλυκιά ιδιοκτήτρια του Μαξ ξαφνικά τού φέρνει τον αδέσποτο Δούκα στο σπίτι. Ο μπόγιας, αλλά και τα αδέσποτα δε βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τις νέες αφίξεις των καλοζωισμένων κατοικίδιων και το κυνηγητό που ακολουθεί δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα παιχτεί η παράσταση «Το Όνειρο & το Θαύμα» της Κάκιας Ιγερινού, ένα έργο βασισμένο στα «Τραγούδια για παιδάκια & παιδιά» του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία  Ανδρομάχης Μοντζολή.

 

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 14/12 έως Τετάρτη 20/12:
•   «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI*»:  19:00 & 22:00 – είσοδος 5 ευρώ

  • «Το Όνειρο & το Θαύμα», Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 18:00, τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ
  • Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα προβληθεί η παιδική ταινία «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» – είσοδος 3 ευρώ.

*Την  Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μόνο η προβολή των  22:00 λόγω της θεατρικής παράστασης.

**Τη Δευτέρα 18/12 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:
•    «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» μια και μοναδική προβολή στις 18:30

  •  Κινηματογραφική Λέσχη – «Σκιές και Σιωπή» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)