Η Black Friday καταφθάνει στον κινηματογράφο «Απόλλων» – Το νέο πρόγραμμα προβολών

164

cover (3)Με άκρως ενδιαφέρουσες ταινίες, για όλα τα γούστα, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα». Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου είναι και πάλι…πιστή στο ραντεβού της ενώ «έρχεται» και η Black Friday με προσφορές.

-Ο τρις υποψήφιος για Όσκαρ Ντέιβιντ Ο Ράσελ, σκηνοθέτης των μεγάλων εμπορικών επιτυχιών: «Οδηγός Αισιοδοξίας», «The Fighter» και «Οδηγός Διαπλοκής», επιστρέφει με το φιλμ μυστηρίου εποχής «Άμστερνταμ» βασισμένο σε πολιτική συνωμοσία του 1933 προς ανατροπή του τότε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Φράνκλιν Ντ. Ρούζβελτ.

-H σκηνοθέτρια Ολίβια Γουάιλντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη δεύτερη ταινία της, το «Μην Ανησυχείς Αγάπη μου», ένα μυστηριώδες φιλμ τρόμου, με ένα all-star cast πρωταγωνιστών, έχοντας ήδη στις αποσκευές του την παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

-Την  ταινία του Aleem Khan, «Μετά την αγάπη» («After love»), 2020 μας προτείνει η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου. Με 6 βραβεία από τα BIFA (Βραβεία Βρετανικών Ανεξάρτητων Ταινιών). Με ήρεμο τρόπο μας παρασέρνει σε ένα ταξίδι στο μαγικό τοπίο της αγάπης.

-Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η Black Friday καταφθάνει στον κινηματογράφο «Απόλλων» με δύο μεγάλες προσφορές. Με κάθε αγορά ενός εισιτηρίου για την απογευματινή προβολή, σας κάνουμε δώρο την βραδινή (ένα εισιτήριο για δύο ταινίες). Εναλλακτικά κάθε ζευγάρι δύο ατόμων μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία της επιλογής του εκδίδοντας ένα μόνο εισιτήριο (δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός).

Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

19:00: Μην ανησυχείς αγάπη μου

21:30: Άμστερνταμ

 

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

19:00: Άμστερνταμ

21:30: Μετά την αγάπη (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου)

 

Tην Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

19:00:  Άμστερνταμ

21:30: Μην ανησυχείς αγάπη μου

 

Άμστερνταμ

Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα studios 20th Century Studios και New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκο Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον,  Άνια Τέιλορ-Τζόι, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τέιλορ Σουίφτ, Ράμι Μάλεκ, Κρις Ροκ, Μάικλ Σάνον.

Διάρκεια: 134 λεπτά

Μην ανησυχείς αγάπη μου

Αμερική δεκαετία 1950: Η Άλις (Φλόρενς Πιου) και ο Τζακ (Χάρι Στάιλς) έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. Όσο οι σύζυγοι απασχολούνται με το μυστικό σχέδιο «ανάπτυξης προοδευτικών υλικών», οι γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους απολαμβάνοντας μία πολυτελή ζωή χωρίς έγνοιες. Μόνη απαίτηση είναι η διακριτικότητα και η αφοσίωση όλων στο σχέδιο. Όταν η Άλις αντιλαμβάνεται τη νοσηρή φύση της κοινότητας, αρχίζει να απαιτεί εξηγήσεις. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ανακαλύψει τι συμβαίνει σε αυτόν τον παράδεισο;

Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ.

Πρωταγωνιστούν: Φλόρενς Πιου, Χάρι Στάιλς, Ολίβια Γουάιλντ, Κρις Πάιν.

Διάρκεια: 123 λεπτά.

Μετά την αγάπη

Μια γυναίκα που μένει στο Ντόβερ χάνει αιφνίδια το σύζυγό της. Αμέσως μετά το θάνατό του θα ανακαλύψει έκπληκτη πως εκείνος διατηρούσε παράλληλα μια κρυφή οικογένεια στο Καλέ, στην απέναντι όχθη του καναλιού της Μάγχης.

Σκηνοθεσία: Αλίμ Καν.

Πρωταγωνιστούν: Τζοάνα Σκάνλαν, Νάταλι Ρίτσαρντ, Νάσερ Μεμάρτζια, Ταλίντ Αρίς.

Διάρκεια: 89 λεπτά.

 

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

*Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου: Η ετήσια εισφορά των μελών για την σεζόν 2022-23 είναι μόνο 25 ευρώ για όλους με δωρεάν είσοδο σε όλες τις προβολές της Λέσχης, που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, ενώ το εισιτήριο για τα μη μέλη ανέρχεται στα 5 ευρώ.