Κινηματογράφος «Απόλλων»: Συνεχίζει με «Super Mario» και «John Wick 4» – Ποιες ημέρες θα είναι κλειστός λόγω Πάσχα

206

Με τις ταινίες «Super Mario Bros: Η ταινία» και «John Wick 4», θα συνεχίσει το πρόγραμμα προβολών του ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων» στο Αίγιο, από την Δευτέρα 17 Απριλίου, ενώ από την Μεγάλη Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου θα είναι κλειστός.

Αν υπάρχει ένας ήρωας video game που μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, αυτός είναι σίγουρα ο Super Mario, ο πιο διάσημος υδραυλικός εδώ και τέσσερις δεκαετίες, από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού για gameboys το 1985. H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν το νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων «Super Mario Bros: Η ταινία» που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

Στο «John Wick 4», το τέταρτο μέρος του επιτυχημένου franchise, επαναφέρει τον Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Πρόγραμμα προβολών

Από την Μεγάλη Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός.

Από την Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19 Απριλίου

18:00: Super Mario Bros: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)

20:00: John Wick 4

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Super Mario Bros: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ.

Με τις φωνές των: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη. Διάρκεια: 92 λεπτά.

John Wick 4

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι.

Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Ντόνι Γιεν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Λόρενς Φίσμπερν, Χιρογιούκι Σανάντα, Λανς Ρέντικ.

Διάρκεια: 169 λεπτά.