Αίγιο: Χριστουγεννιάτικο τουρνουά τάβλι από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α

192

tavliΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Πάρκου των Χριστουγέννων», η  ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. διοργανώνει χριστουγεννιάτικο τουρνουά τάβλι, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο διαφορετικές ημέρες, στο χώρο του «Vostizza Psitocafe» στα Ψηλαλώνια Αιγίου.

Οι συμμετέχοντες θα παίξουν τρία παιχνίδια (πόρτες, πλακωτό, φεύγα) και νικητής -και που παράλληλα θα περνάει στην επόμενη φάση- θα είναι αυτός που θα σημειώσει πέντε νίκες.

Εάν κάποιοι παίκτες δεν γνωρίζουν κάποιο από τα τρία παιχνίδια, μπορούν να παίξουν τουλάχιστον τα δύο, κατόπιν κοινής συμφωνίας με τον αντίπαλό τους.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Θα γίνει κλήρωση για να οριστούν τα ζευγάρια των παικτών που θα διαγωνιστούν.

Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 15.00.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 15.00.

Επικύρωση συμμετοχών-προσέλευση 14.30 με 15.00.

Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν τα εξής βραβεία:

Στον νικητή του ημιτελικού μία δωροεπιταγή 50 ευρώ για γεύμα στο «Vostizza Psitocafe», στον δεύτερο νικητή δωρεάν συμμετοχή σε διήμερη εκδρομή για ένα άτομο ή δωρεάν συμμετοχή σε μονοήμερη εκδρομή για τρία άτομα (δεν συμπεριλαμβάνονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εισιτήρια θεάτρου, κλπ.) από το ταξιδιωτικό γραφείο Mattheos Tours (Ταξιαρχών 32 – Αίγιο) και στον πρώτο νικητή ένα ελβετικό ρολόι τσέπης αξίας 150 ευρώ από το κοσμηματοπωλείο «Παγουράκης» (Ζαΐμη 11-Αίγιο).

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο 26910/28210 (10-2), ή στο email: dhkepaigialeias@gmail.com.