Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια για το αμπέλι, τον τρύγο και το κρασί, στο οινοποιείο “Οινοφόρος” (Φωτογραφίες και video)

702

Με βραδιές ποιότητας που διοργανώνουν τα συμμετέχοντα οινοποιεία, συνεχίζονται τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Η αρχή έγινε την Τετάρτη 20 Αυγούστου στο οινοποιείο “Οινοφόρος” του κ. Άγγελου Ρούβαλη στον Σελινούντα, που σε συνεργασία με τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου παρουσίασαν μια βραδιά παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από όλη την Ελλάδα, με κεντρικό θέμα το αμπέλι, τον τρύγο και το κρασί. Η βραδιά χαρακτηρίστηκε από το διάχυτο κέφι και πάντα με τη συνοδεία των ποιοτικών κρασιών του “Οινοφόρου”.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ποικιλία εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και σε όλη την έκταση του Δήμου Αιγιαλείας. Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

Ανοιχτά οινοποιεία κατά τη διάρκεια των “Οινοξένεια 2014”

Ξεναγηθείτε στην τέχνη της οινοποίησης, γνωρίστε εκλεκτές, τοπικές ετικέτες και απολαύστε δωρεάν γευστικές δοκιμές των κρασιών “Οινοξένεια” στα επισκέψιμα οινοποιεία του δικτύου, καθημερινές και Σαββατοκύριακα (ώρες 10.00-16.00 πλην οινοποιείου Καρανικόλα-ώρες 18.00-22.00)* αλλά και στα ειδικά events που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

  • ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ (Άνω Διακοπτό): Τετράμυθος (λευκό), Μαύρο Καλαβρυτινό (ερυθρό), Μηλιά (ερυθρό)
  • ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ (Σελινούντας): Aσπρολίθι (λευκό), Μικρός Βοριάς (λευκό), Μικρός Βοριάς (ερυθρό)
  • ΑΧΑΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ (Κορίνθου 121, Αίγιο): Ροδίτης (λευκό), Σιδερίτης (λευκό), Laura Nera (ερυθρό)
  • *ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (Παρασκευή Αιγιαλείας): Αετοκορφές (λευκό), Αετοκορφές (ροζέ), Αετοκορφές (ερυθρό) *(επισκέψιμο 18.00 -22.00)
  • CAVINO (Γέφυρα Μεγανίτη, Αίγιο): Atelier (λευκό), Κτήμα Μέγα Σπήλαιο (λευκό), Κτήμα Μέγα Σπήλαιο (ροζέ)
  • RIRA (Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, παλιές αποθήκες ΣΚΟΣ): Αιγιαλός (λευκό), 2 roses (ροζέ), Αιγιαλός (ερυθρό).

 

http://youtu.be/oMRzNWnw_a0

[widgetkit id=218]