Μηνύματα χαράς και αγάπης, στον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Διακοπτό (βίντεο)

428

Με μια τρυφερή τελετή φωτίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Διακοπτού, σε μια κατάμεστη από κόσμο αγορά και με διάθεση χαρούμενη και γιορτινή από όλους τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς.

Η Παιδική – Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου “Νέα Πνοή” και τα Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και σκετς που ακούστηκαν από τα παιδιά του Δημοτικού, του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού σταθμού Διακοπτού, δημιούργησαν μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη μηνύματα αγάπης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι Σύλλογοι και οι πολίτες προσέφεραν τρόφιμα στο “ΚΟΥΤΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ” που θα είναι στα εκδοτήρια του ΟΣΕ μέχρι και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, με σκοπό να μην υπάρξει καμία οικογένεια του τόπου, αυτές τις γιορτινές μέρες, χωρίς τα απαραίτητα.

Για τη γιορτή συνεργάστηκαν: Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, Νηπιαγωγείο Διακοπτού, Παιδικός Σταθμός Διακοπτού, Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης”, Πολιτιστικός Σύλλογος “Νέα Πνοή”, Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος “Φιλοξένεια”, Ανεξάντλητοι Ποδηλάτες Διακοπτού, Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού, Αθλητική Ομάδα Διακοπτού, Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Διακοπτού, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιαλείας Φάνης Σταυρόπουλος (που επαίνεσε το κλίμα ενότητας όλων των φορέων της περιοχής και την προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη), ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Καλαμίδας, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μαρινόπουλος και Δημήτρης Μπούρδος,  Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της ΔΕ Διακοπτού, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλέκα Βελαώρα – Τηλιγάδη, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Σωκράτης Μαυρίδης, οι Πρόεδροι των Συλλόγων του Διακοπτού, μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ κ.α..

 

 

[widgetkit id=238]