Ξεχωριστή η πρωτομαγιάτικη γιορτή στα Ψηλαλώνια Αιγίου-Πρωταγωνιστές τα ανοιξιάτικα άνθη

431

Πλήθος Αιγιωτών κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και “έπιασαν” το Μάη στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, συμμετέχοντας στις ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της πολύχρωμης και γεμάτης αρώματα, ήχους και γεύσεις της άνοιξης που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση για την υποδοχή της άνοιξης, το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Άνοιξη σημαίνει αναγέννηση, σημαίνει χαρά για το νέο που έρχεται και που γεμίζει την ψυχή ευφορία και ελπίδα για το αύριο. Σ’αυτό το πλαίσιο κινήθηκε ο χαιρετισμός της προέδρου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κας Μαρίας Τσουκαλά και της αντιπροέδρου κας Διαμάντως Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη, που καλωσόρισαν τον κόσμο με ευχές για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος στη διοργάνωση και στην πλατεία από νωρίς είχαν στηθεί εργαστήρια κατασκευής πρωτομαγιάτικων στεφανιών με φρέσκα λουλούδια, δημιουργίας διακοσμητικών ειδών με άνθινα θέματα, κατασκευής χειροποίητου σαπουνιού με χαρούμενα χρώματα και αρώματα, face painting και μπαλονοκατασκευών. Την ίδια ώρα οι Flower Girls, τρεις “ιέρειες-νύμφες”, προσέφεραν στον κόσμο γλυκά εμπλουτισμένα με βρώσιμα λουλούδια και αναψυκτικά με ανοιξιάτικες γεύσεις, δικής τους έμπνευσης. Το εναλλακτικό μουσικό σχήμα PasseParTout με τη σειρά του, ξεσήκωσε τον κόσμο με κεφάτους ήχους από γνωστά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου και πραγματικά ενθουσίασε με τις μουσικές του επιλογές!

Τη γιορτή στήριξαν οι εξής τοπικές επιχειρήσεις: Φυτώριο ΜΙΜΟΖΑ, Ανθοσυνθέσεις Ορχιδέα, Άνθη-φυτά Μανώλια, Κουτρόπουλος αρτοζαχαροπλαστεία-catering, Φυτώρια Άνθηση, Hotel Kanelli Beach, Στεγνοκαθαριστήριο Χριστίνα Ράλλη, Σαπουνοπωλείον «ΜΙΣΥΡΛΟΥ», Παιδότοπος “Καραμέλα”.

 

[widgetkit id=259]