Μαγική μουσική “βόλτα” με ολόγιομο φεγγάρι, στην παραλία Ριζομύλου

380

Μια απολαυστική βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες και με φόντο τη λαμπερή πανσέληνο, παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία Ριζομύλου, σε συνδιοργάνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και της Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου. Το μουσικό σύνολο “Ηδύφωνο” του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου, σε επιμέλεια του συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου, ετοίμασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα με τραγούδια για τον έρωτα, τη θάλασσα και το φεγγάρι, από μεγάλους συνθέτες και αξιόλογους στιχουργούς της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν δύο νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Έλενα Παπαδημητρίου και ο Θοδωρής Νικολάου, κερδίζοντας αβίαστα το χειροκρότημα του κοινού. Η προσέλευση, δε, ήταν πέρα από τις προσδοκίες. Είναι χαρακτηριστικό πως, αφού δεν έμεινε ούτε μία καρέκλα για τους θεατές, πολλοί ήταν αυτοί που ξάπλωσαν στα βότσαλα της παραλίας για να μη χάσουν τη συναυλία, δημιουργώντας ένα πραγματικά μαγικό ‘παρεΐστικο’ σκηνικό υπό το φως του φεγγαριού και με απόλυτα ήρεμη θάλασσα.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές, ευχή όλων είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει τη “μαγιά” για επόμενες ανάλογες εκλεκτές διοργανώσεις.

[widgetkit id=272]