Χαρά και συγκίνηση στην εκδήλωση για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Διακοπτού

379

H έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας δόθηκε από το Διακοπτό, όπου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς.

Αξιοσημείωτη η παρουσία όλων των σχολείων του Διακοπτού που συμμετείχαν με δρώμενα και το πολυπληθές κοινό που καταχειροκρότησε τη γιορτή. Ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγόπουλος μαζί με τα παιδιά φώτισαν το όμορφο δένδρο.

Δρώμενα παρουσίασαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Διακοπτού, ενώ μαθητές του Γυμνασίου με τον μουσικό τους κ. Θεολόγου απέδωσαν 3 πανέμορφα τραγούδια και η μαθήτρια του Λυκείου Φωτεινή Ανδρουτσοπούλου απήγγειλε το βραβευμένο ποίημά της “Με ένα αστέρι στην καρδιά”. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα απέδωσε η Δημοτική Παιδική-Νεανική χορωδία Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βασιλικής Νάσση.

Ευχές προς τον κόσμο απηύθυναν ο Δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Φάνης Σταυρόπουλος, Βασιλική Ψυχράμη και ο Βασίλης Χριστόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά και η Αντιπρόεδρος Διαμάντω Βασιλακοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γιώργος Μεντζελόπουλος και ο Στράτος Βαρδάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου και ο Βάσος Σταυρόπουλος, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού. Επίσης η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Κική Βασιλάγκου, ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Τάκης Σταμόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Γιώργος Σπανός, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λίνα Καρρά, απηύθυναν ευχές, ενώ γραπτό μήνυμα αναγνώστηκε εκ μέρους της Διευθύντριας του Λυκείου κας Νικολάου.

Ευχές δόθηκαν και από τα προεδρεία των Συλλόγων του Διακοπτού: από τη Θεατρική Ομάδα και Αθλητική Ομάδα ο Γιώργος Γεωργόπουλος, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Φιλοξένια ο Παναγιώτης Πλαγιανάκος, από τη Νέα Πνοή η Βάσω Βούλγαρη-Καραπαναγιώτη, από το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Καλός Σαμαρείτης η Καίτη Λάζου, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερνίτσας ο Δημήτρης Γιαννόπουλος και από τους Ανεξάντλητους Ποδηλάτες ο Δημήτρης Νταουσάνης.

Παρόντες στην γιορτή και όλοι οι Τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας και τα μέλη της ΔΗΚΕΠΑ, Κατερίνα Σπανού, Αθανασία Τασσινού και Μίνα Μπουρούσα.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού και η ΔΗΚΕΠΑ, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία και την παρουσίασε.

 

[widgetkit id=299]