Ξεχωριστή η μουσική βραδιά στην παραλία Αγ.Νικολάου Διακοπτού, με τον Κώστα Μακεδόνα

385

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην παραλία Αγίου Νικολάου Διακοπτού, στη συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα, ο οποίος με το αστείρευτο ταλέντο του χάρισε στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά πλάι στη θάλασσα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Το Διακοπτό για μια ακόμη χρονιά, φιλοξένησε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού, με πάνω από 3.000 άτομα να κατακλύζουν τη γραφική παραλία για να απολαύσουν γνωστά τραγούδια τόσο από τη δισκογραφία του Κώστα Μακεδόνα, όσο και γνωστών ελλήνων συνθετών του λαϊκού και ρεμπέτικου ρεπερτορίου.

Το κοινό υποδέχτηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και ‘ψυχή’ της διοργάνωσης κα Μαρία Παπαγεωργίου, για να ακολουθήσει ο χαιρετισμός της προέδρου του Δ.Σ. κας Μαρίας Τσουκαλά, η οποία με έκδηλη συγκίνηση ευχαρίστησε τον κόσμο για την έντονη παρουσία του και τη στήριξή του στις εκδηλώσεις της δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού, προσκαλώντας όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους και τα «Οινοξένεια 2016», τη σειρά εκδηλώσεων που ξεκινά στις 17 Αυγούστου και θα διαρκέσει 12 συνολικά μέρες. Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διακοπτίτης στην καταγωγή αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Βασίλης Γ. Χριστόπουλος.

Στο μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε, ενδιαφέρουσα όσο και συγκινητική ήταν η από κοινού παρουσία επί σκηνής, του Κώστα Μακεδόνα με μέλη της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας, που τραγούδησαν τρία τραγούδια υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βασιλικής Νάσση. Επίσης, το χειροκρότημα κέρδισε επάξια η guest εμφάνιση του νεαρού Κωνσταντίνου Καβάκου από την Ακράτα, ο οποίος εξελίσσεται σε σπουδαίο ταλέντο στο παραδοσιακό κλαρίνο. Εξαιρετική ήταν κατά γενική ομολογία και η λαϊκή ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη, τόσο με τις σόλο ερμηνείες της όσο και σε ντουέτα με τον Κώστα Μακεδόνα.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στη συναυλία ήταν οι δήμαρχοι Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος και Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φάνης Σταυρόπουλος και Βασίλης Γ. Χριστόπουλος, ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Ντία Ζαχαροπούλου-Στούμπου, η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλακοπούλου Διαμάντω, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μαρινόπουλος Παναγιώτης, Μεντζελόπουλος Γιώργος και Σπηλιόπουλος Φάνης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ.κ. Μπουρούσα και Τασσινού, ο πρόεδρος των ΕΑΣ κ. Θεόφιλος Βασιλείου, πρόεδροι κοινοτήτων από όλη την Ανατολική Αιγιάλεια και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από όλη την ευρύτερη περιοχή.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, με τους θεατές να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανταλλάσσοντας θερμά και κολακευτικά σχόλια. Σημειώνεται πως η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας και τη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού.

 

[widgetkit id=329]