ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Ευχάριστη βραδιά με εκλεκτά κρασιά και μουσική jazz, στο οινοποιείο «Οινοφόρος»

402

Mε εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων με μουσική υπόκρουση jazz από το σχήμα «Yannis Papadopoulos Trio» στο οινοποιείο «Οινοφόρος» του Άγγελου Ρούβαλη στον Σελινούντα Αιγίου, συνεχίστηκε το βράδυ της Τετάρτης το πρόγραμμα της σειράς εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016», που διοργανώνεται για 4η χρονιά από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.)

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, να δοκιμάσουν τα παραγόμενα κρασιά μαθαίνοντας λεπτομέρειες από τους συνεργαζόμενους οινολόγους και να απολαύσουν μουσική και καλή παρέα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Άγγελος Ρούβαλης τίμησε τρία πρόσωπα που συνδέονται με τα «Οινοξένεια». Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι εξής:

-Βασίλης Μανουηλίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ο οποίος μοιράστηκε το βραβείο του με το Δ.Σ. και τους συνεργάτες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., τους οποίους ανέφερε ονομαστικά. Ειδικότερα, ο ίδιος μιλώντας για τη μεγάλη και συλλογική προσπάθεια που γίνεται από το επιτελείο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ευχαρίστησε για την τιμή και μοιράστηκε το βραβείο με το Δ.Σ. της επιχείρησης κ.κ. Διαμάντω Βασιλακοπούλου, Μαρία Παπαγεωργίου, Σούλα Τασσινού, Μίνα Μπουρούσσα, Κατερίνα Νομικού-Σπανού, Δημήτρη Κολοβό, Φάνη Σπηλιόπουλο, Φάνη Σακκελαρόπουλο, Δημήτρη Μπούρδο, με τους συνεργάτες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ.κ. Νάνσυ Χαριτωνίδου, Χαρά Δορλή, Γιώτα Τρίψα, Βασιλική Μπαλή, Έφη Δέρβου, Άντα Στυλιανίδου, Νίκο Ζησιμόπουλο, Πέπη Σπηλιωτοπούλου, Σωτήρη Μπόλη, με τον δημιουργό του trailer των “Οινοξένεια 2016”, αιγιώτη εικαστικό-μουσικό δρ. Βασίλη Ψαρρά και ιδιαιτέρως με την πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μαρία Τσουκαλά.

-Λένα Παπαδοπούλου, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς τα “Οινοξένεια” από το 2013 οπότε και πρωτοξεκίνησαν, ως λάτρις του καλού κρασιού.

-Γιώργος Πίττας, γνωστός επιχειρηματίας, ξενοδόχος-μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συγγραφέας και δημιουργός του προγράμματος “Ελληνικό πρωινό” και του www.greekgastronomyguide.gr

Οι εκδηλώσεις «Οινοξένεια 2016» θα διαρκέσουν έως τις 28 Αυγούστου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα oinoxeneia.gr και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

[widgetkit id=339]