Χαρούμενες χριστουγεννιάτικες γιορτές σε όλη την Αιγιάλεια – Το πρόγραμμα

456

Παράλληλα με τη λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς στήνει ένα μεγάλο, χαρούμενο σκηνικό γιορτής σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Όλη η Αιγιάλεια προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις ομορφιές της και να συμμετέχουν με κέφι στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, με μια χαρούμενη υπαίθρια γιορτή για τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Συλιβαινιώτικα Ακράτας, στην πλατεία Χρήστου Αρφάνη. Συνδιοργάνωση: Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, Τ.Κ. Συλιβαινιωτίκων, ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Ακολουθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Καμαρών, ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Συνδιοργάνωση: Αντιδημαρχία Δυτικής Αιγιάλειας, Τ.Κ. Καμαρών, Χορευτικός Όμιλος Καμαρών “Αρχαίες Ρύπες”, Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών “Απόλλων”.

Οι επόμενες γιορτές θα γίνουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Δ.Κ. Διακοπτού
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Τ.Κ. Αιγείρας
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία της Τ.Κ. Ακράτας

Το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.parkoxristougennon.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).