Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σχέσεις στην οικογένεια

0

Λεπτομέρειες Event


Στην ενότητα αυτή, θα επεξεργαστούμε ζητήματα που αφορούν σε δυσκολίες μέσα στην οικογένεια και θα επιχειρήσουμε να θέσουμε βασικούς άξονες γύρω από τη ζητούμενη ισορροπία κάθε οικογένειας. Σχέσεις του ζευγαριού, θέματα παιδιών καθώς και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια μετά από ένα διαζύγιο θα μας απασχολήσουν και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν ζητήματα που τους απασχολούν.

Η Σακκούλη Ζωή, είναι Κοινωνική Λειτουργός, MSc Εκπαιδέυτρια Ενηλίκων. Έχει διατελέσει μέντορας Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Άτροπος, εκπαιδεύτρια του ΚΕΜΕΑ, των Σχολών Γονέων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, του ευρωπαϊκού προγράμματος Human Trafficking, της ΝΕΛΕ, έχει συνεργαστεί με την ΚΛΙΜΑΚΑ, ΙΕΚ, το ΚΕΘΕΑ, την ΜΕΤΑδραση, το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και έχει εποπτεύσει δομές και δράσεις ΤΕΙ και τον ΜΚΟ ΚΕΜΟΠ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΣΚΛΕ Δυτικής Ελλάδας και Ι.Νήσων και συμμετέχει ως εισηγήτρια στην εκπαίδευση δόκιμων εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας(2009-2020) του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. για το θέμα της “Διεθνικής Σωματεμπορίας-Trafficking”

Η μεταπτυχιακή της επιμόρφωση αφορά στην
* Εκπαίδευση Ενηλίκων,
*τη Συστημική θεραπεία,
*το Addiction Counselling

Έχει πιστοποιηθεί ως:
* Πτυχιούχος Εθελόντρια Διερμηνέας Ολικής Επικοινωνίας (Νοηματικής Γλώσσας),
*από το δίκτυο Αριάδνη σχετικά με το φαινόμενου του εθισμού των εφήβων στο διαδίκτυο
*ως σύμβουλος για τα μεταδιδόμενα νοσήματα.