Ομάδα συμβουλευτικής γονέων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου

0
14

omada-goneonΗ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υγείας – Πρόνοιας – Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνουν ομάδα συμβουλευτικής γονέων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών.

Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η προσέγγιση και η κατανόηση προβληματισμών – συμπεριφορών – αποριών – δυσκολιών που αφορούν το ενδο-οικογενειακό ή και το σχολικό περιβάλλον.

Για την καλύτερη λειτουργία των συναντήσεων αυτών η ομάδα θα αποτελείται από το πολύ μέχρι 10 άτομα, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στη συχνότητα των συναντήσεων στις οποίες επιθυμεί κάθε γονιός να παρίσταται.

Συντονίζει η Ψυχολόγος του Τμήματος Υγείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Δημητρακοπούλου Πολυτίμη, Συνεργάτης – Εθελοντής Νικολοπούλου Παναγιώτα.

Οι συναντήσεις  θα πραγματοποιούνται σε δεκαπενθήμερη βάση, ημέρα Δευτέρα και ώρες 15.00-17.00 στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου (1ος όροφος).

Κατάθεση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο γραφείο του Τμήματος Υγειάς, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής και ώρες 8.00π.μ.- 14.00 μ.μ. ή στο mail pronoia@aigialeia.gov.gr.  Πληροφορίες στο τηλ. 26910 26136 (εσωτ. 7).