Μαθήματα ζωγραφικής από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης»

231

mathimata-zografikisΚανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το χρώμα είναι στο DNA μας. Από την εποχή των σπηλαίων ως σήμερα ο άνθρωπος, ό,τι δεν μπορεί να το αποδώσει με λέξεις το ζωγραφίζει. Πόσο μάλλον στην εποχή μας που η στυγνή καθημερινότητα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για έκφραση και επικοινωνία!

Ελάτε να εγγραφείτε στα μαθήματα ζωγραφικής της ΔΗΚΕΠΑ, να κάνετε τις πρώτες σας πινελιές και να μυηθείτε στα μυστικά του κόσμου των χρωμάτων.

Ο πολύπειρος και βραβευμένος εικαστικός και δάσκαλος, εκ Φλωρεντίας ορμώμενος, Alessandro de Martino θα σας βοηθήσει διεξοδικά να ανακαλύψετε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας ακόμα και αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τραβήξετε μια ίσια γραμμή!

Ο περσινός κύκλος μαθημάτων στέφθηκε με ανέλπιστη επιτυχία και φέτος συνεχίζουμε δυναμικά, επεκτεινόμενοι και στην Ανατολική Αιγιάλεια!

dikepa-zografikiΈναρξη μαθημάτων από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

Για άτομα από 15 – 105 ετών, 2 ώρες κάθε εβδομάδα και στο τέλος της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση με τα έργα των μαθητών.

Το ταξίδι στην τέχνη ξεκινά με ούριο άνεμο, δηλώστε συμμετοχή στο 6946796750, στo τηλέφωνο της ΔΗΚΕΠΑ 2691028210 ή στο email: dhkepaigialeias@gmail.com.