ΑΙΓΙΟ: Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο “ΠολυΤεχνείο”, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

393

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γιορτάζοντας φέτος τα 50 του χρόνια στο τραγούδι, παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και στη φωνή και σκαρώνει μια παραστάση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία, επιλέγοντας τραγούδια που κυλάνε ζωντανά πάντα μέσα από την κιθάρα και τη φωνή του, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου.

Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε αγαπήσει με αυτά. Μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με εκείνον και όλες τις ιδιαίτερες ικανότητες του, τη φωνή, το λόγο, την κίνηση, τους στίχους και τη μουσική που φέρνουν την μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα να πρωταγωνιστούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή.

Μια από τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει απλά, καθαρά, γεμάτα τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο. Στο πιάνο ο Στάθης Άννινος.

Στο Αίγιο, ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στο “ΠολυΤεχνείο” (Επισκ.Τιμοθέου και Παναγιωτοπούλων) το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Ώρα έναρξης 10.30 μ.μ.. Τιμή εισόδου 15€. Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο “Κριός” και στο “ΠολυΤεχνείο”. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και μόνο για καθήμενους. Τηλ. για κρατήσεις 26914-00429 και 6976-619217.

Χορηγός επικοινωνίας: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).