Δύο εκδηλώσεις ποιότητας από τοπικούς φορείς, με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
272

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους Αιγιαλείς, καθώς πραγματοποιήθηκαν δύο εξαίρετες εκδηλώσεις από τοπικούς φορείς (“Πήγασο” Αιγίου και “Χορωδία Αιγίου 1933”) και με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, η ομάδα χάντμπολ «Πήγασος» Αιγίου που διαπρέπει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χειροσφαίρισης, οργάνωσε το 1ο Τουρνουά Street Handball στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, με τη συμμετοχή πάνω από 150 μαθητών από Δημοτικά Σχολεία της περιοχής. Το κέντρο της πόλης γέμισε με κέφι και με μια χαρούμενη κινητικότητα, που προσέδωσε μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα της πόλης.

Το τουρνουά υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής χειροσφαίρισης κ. Κώστας Κότσιρας, μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Ελευθεριώτης, Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Θανάσης Νικολίτσας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης και φυσικά η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Βασιλική Ψυχράμη που μαζί με τον πρόεδρο του «Πήγασου» Μιχάλη Μπέσκο χαιρέτισαν την εκδήλωση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά και τη μεγάλη αποδοχή που έτυχε από τα παιδιά και όχι μόνο.

Μετά το τέλος του τουρνουά προσφέρθηκε στα παιδιά κολατσιό αλλά και αναψυκτικά, προσφορά της εταιρείας «Καράμπαλης Ο.Ε.».

 

[widgetkit id=108]

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον «Πήγασο» και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας και ανανεώνει με όλους το ραντεβού για το 2ο τουρνουά Street Handball του χρόνου!

 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ 14o ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Εξάλλου, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου, το Αίγιο υποδέχθηκε το 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που οργάνωσε η «Χορωδία Αιγίου 1933» με τη συνδιοργάνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στην κατάμεστη αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου. Πάνω από 200 χορωδοί από πέντε συμμετέχουσες χορωδίες χάρισαν στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα ελληνικού και ξένου τραγουδιού, αποσπώντας επάξια το χειροκρότημά του.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν, με σειρά εμφάνισης, τα εξής μουσικά σύνολα: Νεανική Χορωδία Πατραϊκού Ωδείου Παραρτήματος Αιγίου, Νέα Χορωδία Νεμέας “Πολύφεγγος”, Χορωδία Πρέβεζας “Ηχοχρώματα”, Ιστορική Χορωδία Νίκαιας, Χορωδία Αιγίου 1933.

 

[widgetkit id=109]

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, τονίζει πως η επιχείρηση, πιστή στους σκοπούς και στους στόχους της, στηρίζει πάντοτε εκδηλώσεις ποιότητας που οργανώνουν κοινωνικοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς της Αιγιάλειας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και θα συνεχίσει να το πράττει με αμείωτο ενδιαφέρον και φροντίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας