Συνεχίζεται η λειτουργία της “Ακαδημίας Πολιτών” στο Αίγιο-Πώς μπορείτε να γίνετε μέλος

0
352

Με το πολύ ενδιαφέρον θέμα “Η Ψυχολογία της ανάγνωσης και τα κίνητρα του αναγνώστη” συνεχίστηκε η λειτουργία της “Ακαδημίας Πολιτών” στο Αίγιο, την περασμένη Δευτέρα 22 Απριλίου στο “Πολύκεντρο”, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής την επιμορφώτρια Ζωή Κρόκου, διδάκτορα Ειδικής Παιδαγωγικής και Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. εντάσσεται στις θεματικές ενότητες του πρώτου έτους της “Ακαδημίας Πολιτών”, που αφορούν σε «Σύγχρονες αρχές και θέματα Συμβουλευτικής» και σε «Σύγχρονες αρχές και θέματα Ψυχολογίας».

Οι εργασίες της “Ακαδημίας Πολιτών” θα συνεχιστούν αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα. Αιτήσεις για συμμετοχή στην Ακαδημία Πολιτών, που λειτουργεί τις Δευτέρες 6-9 μ.μ. στο “Πολύκεντρο” Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς Αιγίου (δίπλα στο ΑΤΕΙ) μπορούν να υποβάλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό τους επίπεδο. Η ετήσια συνδρομή είναι 100 €, ενώ προβλέπεται έκπτωση 30% (δηλ. 70 €) για ανέργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, συλλόγους (άνω των 10 ατόμων) και φοιτητές.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν Μέλη της Ακαδημίας των Πολιτών Αιγίου μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συνδρομής τους μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και μία μικρή φωτογραφία –όσοι δικαιούνται έκπτωση να έχουν μαζί τους την αντίστοιχη βεβαίωση (π.χ. κάρτα ανεργίας)- στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου (παλαιό Νοσοκομείο) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες: 2:00 μ.μ. – 4:00 μ.μ. (Συντονίστρια: Παναγιώτα Τρίψα, τηλ. 6979-381.561, e-mail: dhkepaigialeias@gmail.com) ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ακαδημίας (Σαπφούς 3, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη -1ος όροφος, e-mail: academy@aigaion.org, civilacademyoffice@gmail.com, τηλ.: 22510-54.739, 6941-657.126 (9:00-14:30).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας