Ζωγραφική, παιχνίδι και διασκέδαση στο καρναβαλικό εργαστήρι ζωγραφικής μάσκας της ΔΗΚΕΠΑ και του ΕΚΑΜΕ

429

Σε ένα ενθουσιώδες πάρτυ μετατράπηκε το ανοιχτό καρναβαλικό εικαστικό εργαστήριο δημιουργίας μάσκας που διοργάνωσε στα πλαίσια του «Παιδικού Καρναβαλιού 2013» η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με το ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου, το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου γέμισε γέλιο και χαρά, καθώς δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας έσπευσαν να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και να φιλοτεχνήσουν πάνω από 300 καρναβαλικές μάσκες ποικίλου σχήματος και μεγέθους, δημιουργώντας μικρά έργα τέχνης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, η αισθητικός Λήδα Τσιχλιά έκανε πρωτότυπο face painting στα παιδιά, μεταμορφώνοντάς τα σε νεράιδες, γατούλες, μάγισσες κ.α..

Σημειώνεται πως οι μάσκες που φιλοτεχνήθηκαν, ετοιμάστηκαν με τις άοκνες φροντίδες των εκπαιδευομένων του ΕΚΑΜΕ και των εκπαιδευτών τους. Κι έτσι, στα χέρια των παιδιών που συμμετείχαν στο εργαστήρι, οι άσπρες μάσκες πήραν χρώμα και ζωή!

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Βασιλική Ψυχράμη, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΜΕ για την άριστη οργάνωση, καθώς και την εταιρεία Coca Cola 3E-Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αύρα» για την προσφορά νερού και χυμών και την pizza “Ciao” για την προσφορά σνακ στους συμμετέχοντες.

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το εργαστήρι

 

[widgetkit id=88]