Οινοξένεια 2022- «Άρωμα ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας

327

trapezaΜια ιδιαίτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του θεσμού Οινοξένεια Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 20:00, στο παλιό Σχολαρχείο στην Τράπεζα Αιγιαλείας.

Η καταξιωμένη σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου σε συνεργασία με τον ελληνικό καφέ Δάνδαλη παρουσιάζουν τα μυστικά του ελληνικού καφέ και του παραδοσιακού λουκουμιού.

Γιάννης Χρονάκης: Το δέντρο του καφέ, ποικιλίες του καφέ και τα χαρακτηριστικά του, ποια η διαφορά του ελληνικού με τον τούρκικο καφέ, μυστικά για να απολαύσουμε τον τέλειο ελληνικό καφέ.

Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου: Λουκούμι Η ιστορία του και ποιος ο συμβολισμός του στον Ελληνισμό – Μπουφές με Παραδοσιακά και Σύγχρονά Γλυκίσματα με λουκούμι και Ελληνικό καφέ Δάνδαλης.

Έκθεση με βραβευμένες παιδικές ζωγραφιές εμπνευσμένες από την Μικρασιατική Καταστροφή σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά με μελωδίες στο πιάνο και το βιολί η Ασημίνα Καρβελά, ο Αλέξανδρος Κοσμάς και ο Nikolaj Kozyrev.

Πως να έρθετε: https://goo.gl/maps/RuKERSyWezWHuUWg7\