ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015: Προβολή ντοκυμαντέρ με τη συνοδεία τοπικών οίνων και εδεσμάτων, την Κυριακή στο Λόγγο

0
243

Με την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας ντοκυμαντέρ του Κίμωνα Τσακίρη “ΜΗΤΣΙΓΚΑΝ-ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ” στο Λόγγο, συνεχίζεται η σειρά εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2015” που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με σκοπό την προώθηση της οινικής κουλτούρας της περιοχής μέσω των τοπικών ποιοτικών οίνων και προϊόντων της Αιγιάλειας.

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στον κήπο του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Λόγγου “Κέντρο Αχαΐκής Γης” με ελεύθερη είσοδο και με ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.. Το κοινό θα απολαύσει την προβολή συνοδεία τοπικών εδεσμάτων και εκλεκτών οίνων, σε επιμέλεια του Πολιτιστικού και Οικολογικού Συλλόγου “Αχαϊκή Συμπολιτεία” και παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ξενάγησης στο Μουσείο, πριν και μετά την προβολή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Ο Δημήτρης Τσίγγανος (γνωστός και ως «Μήτσιγκαν») είναι ένας Έλληνας «καουμπόι», ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες φάρμες στη Μεσσηνία, με την ονομασία «Ομορφιές και Δυσκολίες». Στην αρχή όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά, μέχρι που η οικονομική αλλά και μια προσωπική κρίση που αντιμετωπίζει, τον κάνουν να αμφισβητήσει την πορεία του στη ζωή. Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 2.000.000 θεατές σε όλη την Ευρώπη και αποτελεί διεθνή συμπαραγωγή της FALIRO HOUSE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας