Πάρκο των Χριστουγέννων Αίγιο: Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο από 12 Δεκεμβρίου 2019 έως και 5 Ιανουαρίου 2020

1544

Ένας μαγικός κόσμος ζωντανεύει στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αιγίου, για όγδοη χρονιά! Η αγάπη, η θαλπωρή και η ζεστασιά, η μαγεία και το παραμύθι έρχονται μέσα από  πολλές εκδηλώσεις, για να διασκεδάσουν και να βάλουν τον κάθε επισκέπτη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η γιορτινή ατμόσφαιρα δημιουργεί αισιοδοξία, κέφι και πρωτότυπες δράσεις! Οι αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών στήνουν ένα λαμπερό σκηνικό, εμπνευσμένο από τη μαγεία των ημερών και μεταμορφώνουν το πάρκο των Υψηλών Αλωνίων σε Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αιγίου! Οι παραμυθένιοι ήρωες υποδέχονται μικρούς και μεγάλους, ζωντανεύουν και παίζουν μαζί τους. Ο Άγιος Βασίλης ξεκινάει τον χριστουγεννιάτικο χορό και συντονίζει τα παιχνίδια: ξυλοπόδαροι, εργαστήρια χειροτεχνίας, λαχταριστά λιχουδόσπιτα, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικά παιχνίδια, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφος, κυνήγι θησαυρού, δώρα, εκπλήξεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες καθημερινά!

Φέτος, έρχεται στο Αίγιο ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με ένα σημαντικό μήνυμα! Ένα Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο…Ο Άγιος Βασίλης συναντά τον Λαμποίκο που ήρθε στην Αιγιάλεια για να διδάξει μικρούς και μεγάλους πως θα έχουν μια περιοχή καθαρή! Η Ραπουνζέλ, ο Πήτερ Παν, η Κοκκινοσκουφίτσα, τα 3 γουρουνάκια, ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και πολλοί ακόμη ήρωες επιστρατεύονται για να ταξιδέψουν μαζί με τους επισκέπτες στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο, με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα σε όλους αλλά και να ανακαλύψουν πως τίποτα δεν χάνεται! Η αγάπη, οι όμορφες στιγμές και τα όνειρά, ανακυκλώνονται και μεταμορφώνονται σε νέα, καινούργια και ευχάριστα συναισθήματα και στιγμές!

Το Πάρκο των Χριστουγέννων μαζί με τις γιορτινές εκδηλώσεις σε όλη την Αιγιάλεια, θα ντύσει στα γιορτινά του και το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου όπου θα φιλοξενηθούν σειρά εκδηλώσεων, αλλά και τον δημοτικό κινηματογράφο Απόλλωνα με ειδικές χριστουγεννιάτικες προβολές για τους μικρούς φίλους! Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2020, το Πάρκο θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης για όλους!

Σχολεία, σύλλογοι, ομάδες, κανονίστε την εκδρομή σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Πρόγραμμα λειτουργίας 12/12/2019 έως 5/1/2020

Ώρες λειτουργίας: 10π.μ. – 10μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη