Καλή Χρονιά από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο! Ανοιχτό μέχρι 6 Ιανουαρίου

0
357

Με ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχεται το 2016 το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο. Το μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Δυτική Ελλάδα και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) εύχεται στους πάνω από 10.000 φίλους του που το έχουν ήδη επισκεφθεί (κάποιοι μάλιστα από πολύ μακριά), η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, το πάρκο ανοίγει με κεράσματα στο Λιχουδόσπιτο και ζεστή σοκολάτα για όλους, ενώ στις 11.30 π.μ. ο Άη-Βασίλης καταφθάνει με το σάκο του γεμάτο δώρα για τα παιδιά. Στις 12.30 το μεσημέρι, τα βαρκάκια που έχουν δημιουργήσει οι μικροί μας φίλοι θα βρεθούν στη λίμνη του πάρκου για την ‘ψαριά του Άη-Βασίλη’, που θα αναδείξει τους τυχερούς που θα κερδίσουν δώρα και χαμόγελα.

Το πάρκο συνεχίζει τη λειτουργία του μέχρι τις 6 Ιανουαρίου με πλούσιο και διασκεδαστικό πρόγραμμα και περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους να το περιηγηθούν, να φωτογραφηθούν με τη Βασίλισσα του Χιονιού, το Ξωτικό και τη Νεράιδα και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές. Περισσότερες πληροφορίες για τις καθημερινές δράσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr και στο προφίλ “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Facebook, που ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας