Νοσταλγική εμπειρία Drive in στο Νέο Λιμάνι Αιγίου

417

Νοσταλγικές μνήμες περασμένων δεκαετιών ξύπνησαν στο νέο Λιμάνι Αιγίου το βράδυ της Κυριακής 2 Αυγούστου με μια ξεχωριστή προβολή drive in με την ταινία «Επιστροφή στο μέλλον» στο πλαίσιο του Θairος Film Festival.

Ο χώρος του νέου λιμανιού γέμισε με αυτοκίνητα που στοιχίστηκαν μπροστά στη φουσκωτή γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί, για να απολαύσουν μια drive in εμπειρία «απ’ τα παλιά». Μικροί και μεγάλοι από την Αιγιάλεια αλλά και άλλες περιοχές, έδειξαν να ενθουσιάζονται με την προβολή και «ταξίδεψαν» πίσω στο χρόνο με την Delorean του καθηγητή Emmett Brown!

Από νωρίς στο χώρο του νέου λιμανιού είχαν παραταχθεί αυτοκίνητα αντίκες από μέλη της Ε.Λ.Κ.Α (Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, παράρτημα Αιγίου) που έδωσαν ένα «άρωμα νοσταλγίας», ενώ η πανέμορφη θέα της πόλης του Αιγίου μαζί με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έφτιαξαν ένα μοναδικό φόντο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Βασίλης Χριστόπουλος, όπου χαιρέτησαν αυτή την πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Ραντεβού για άλλη μια προβολή drive in στο Νέο Λιμάνι Αιγίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου με την cult ταινία “Christine” του Τζον Κάρπεντερ και ελεύθερη είσοδο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Τσάνης