Ο Δημήτρης Μπάσης, την Κυριακή 4 Αυγούστου στο Διακοπτό

580

Με μια σπουδαία συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση την Κυριακή 4 Αυγούστου στην παραλία Διακοπτού (προαύλιο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου), συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 για το Δήμο Αιγιαλείας. Για άλλη μια χρονιά το Διακοπτό, συνεχίζει την παράδοση και προσφέρει στους κατοίκους του αλλά και σε όλους τους Αιγιαλείς καθώς και στους επισκέπτες του, ξεχωριστές στιγμές δημιουργίας και πολιτισμού με τίτλο “Αυγουστιάτικες βραδιές πολιτισμού στο Διακοπτό-Παπαγιαννοπούλεια 2013”, προς τιμήν του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Ο Δημήτρης Μπάσης θα παρουσιάσει ένα δίωρο μουσικό ταξίδι από την προσωπική του δισκογραφία από το 1997 μέχρι σήμερα αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής: παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά. Μαζί του θα είναι ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης στις ενορχηστρώσεις και τις κιθάρες, ο Γιάννης Σινάνης στο μπουζούκι, ο Αντρέας Τράπαλης στο βιολί και ο Γιώργος Κατσίκας στα κρουστά. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει και η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας. Παράλληλα, ένα πρωτότυπο παζάρι με χειροποίητα προϊόντα από γυναίκες-μέλη του Συλλόγου “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου από τις 7.00 μ.μ. και μετά, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργική δυναμική του τόπου μας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: Αντιδημαρχία Διακοπτού – Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού – ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλική Ψυχράμη και η Διακοφτίτισσα αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Μαρία Παπαγεωργίου, εκ μέρους του Δ.Σ. και της οργανωτικής επιτροπής, προσκαλούν όλους τους Αιγιαλείς και τους επισκέπτες της περιοχής στο Διακοπτό, να απολαύσουν τις ξεχωριστές αυτές εκδηλώσεις.