Μια σπουδαία, πολύχρωμη γευστική εμπειρία τα σεμινάρια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με το Σίμο Γεωργόπουλο
Πολύτιμες εξειδικευμένες γνώσεις σε σχέση με την αρμονική συνύπαρξη των τοπικών οίνων, με γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας, βίωσαν πάνω από 40 επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας που συμμετείχαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στις 12/06 και 13/06 στο Αίγιο, στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης», ενόψει των εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2017» τον προσεχή Αύγουστο.