ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Ξενάγηση στην Cavino, έφιππες διαδρομές και γευσιγνωσία στο Πυργάκι, μουσική βραδιά στα Σελιανίτικα
Με πλούσιο πρόγραμμα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνεχίστηκε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου η σειρά εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016» στην Αιγιάλεια, με τις φροντίδες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση Αιγιαλείας.
ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Οίνος εκλεκτός και jazz μουσική, την Τετάρτη στο οινοποιείο «Οινοφόρος» του Άγγελου Ρούβαλη
Τα «Οινοξένεια 2016» για 4η χρονιά φέτος, αποτελούν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).
Συγκλονιστική η παράσταση «Από τη Σαπφώ στην Κική Δημουλά» με τη Μαρία Φαραντούρη, την Εύα Κοταμανίδου και το Σάκη Παπαδημητρίου στο Αίγιο
Σταθμός στα πολιτιστικά δρώμενα των τελευταίων ετών για την Αιγιάλεια, ήταν η συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη το βράδυ του Σαββάτου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..
ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Μια δροσερή κυριακάτικη βραδιά στο οινοποιείο «Αχαιών Οινοποιητική»
Με μια άψογα οργανωμένη βραδιά από το οινοποιείο «Αχαιών Οινοποιητική» της οικογένειας Κατσικώστα, συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής το πρόγραμμα της διοργάνωσης «Οινοξένεια 2016» που για 4η χρονιά φέτος, περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).
ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Φεγγαρόλουστη βραδιά οίνου και έντεχνης μουσικής, στον «Τετράμυθο»
Τα «Οινοξένεια 2016» για 4η χρονιά φέτος, αποτελούν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).