« Δύο Οσκαρικές ταινίες και η παιδική επιτυχία “Coco” από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στον Απόλλωνα»

1599

Με τρεις ταινίες ξεκινάει την κινηματογραφική εβδομάδα ο Απόλλωνας, από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου! Η «Πιο Σκοτεινή Ώρα» του Τζο Ράϊτ για την πολυτάραχη ζωή του Ουίνστον Τσόρτσιλ με 6 υποψηφιότητες για Όσκαρ και ένα από τα μεγάλα φαβορί για Όσκαρ «Τρεις Πινακίδες Εξω από το Εμπινγκ στο Μιζούρι» του Μάρτιν ΜακΝτόνα με 7 υποψηφιότητες. Για τους μικρούς μας φίλους θα προβληθεί το νέο παραμύθι της Pixar  “Coco” !

 

«Η Πιο Σκοτεινή Ώρα»

Τον Μάιο του 1940 κι ενώ οι Γερμανοί εισβάλλουν αιφνιδιαστικά στη Γαλλία, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναλαμβάνει επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αντιμετωπίζοντας τη δυσπιστία του βασιλιά και την επιφυλακτικότητα των βουλευτών του ίδιου του κόμματός του.

Διάρκεια: 125 λεπτά

«Τρεις Πινακίδες Εξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι»

Νοικιάζοντας τρεις διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της πόλης, μια μητέρα καταγγέλλει την τοπική αστυνομία, η οποία δεν έχει βρει τον ένοχο για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της, μέσα από τις ανακοινώσεις που αναρτά.

Διάρκεια: 115 λεπτά

 

“Coco”

Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες.

Διάρκεια: 109 λεπτά

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 8/2 έως Τετάρτη 14/2:
•   Coco”:  17:30 – είσοδος 5 ευρώ

  • «Σκοτεινή Ώρα»:  19:30 – είσοδος 5 ευρώ
  • «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπιγκ στο Μιζούρι»: 22:00  είσοδος 5 ευρώ

*Τη Δευτέρα 12/2 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:
•    Coco”:  17:00

  • «Σκοτεινή Ώρα»:  19:00
  • Κινηματογραφική Λέσχη – «Άσφαλτος» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)