Αίγιο: «Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα» και «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» στο πρόγραμμα προβολών του «Απόλλωνα»

901

cover (23)Με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας των Unboxholics «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» (της ομάδας πίσω από το διάσημο κανάλι στο YouTube),να παίζει για δεύτερη εβδομάδα και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα», συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων» στο Αίγιο, ο οποίος θα παραμείνει κάποιες ημέρες κλειστός, λόγω Μ. Εβδομάδας.

Πρόγραμμα προβολών

Από την Μεγάλη Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός.

 

Από την Δευτέρα 6 Μαΐου έως και την Τετάρτη 8 Μαΐου

17:30: Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα (μεταγλωττισμένη)

19:30: Μην Ανοίγεις την Πόρτα

21:30: Μην Ανοίγεις την Πόρτα

 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.

Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Trivia

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το «Κουκλοθέατρο», μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Κάρπας (Unboxholics)

Σενάριο: Σάκης & Αλέξανδρος Κάρπας (Unboxholics)

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Κάρπας

Μοντάζ: Αλέξανδρος Κάρπας

Μουσική: Unboxholics, Κώστας Αγέρης, Kid Moxie

Πρωταγωνιστούν: Σάκης Κάρπας, Φωτεινή Λεβογιάννη

Διάρκεια: 95 λεπτά

Καταλληλότητα: Άνω των 18 ετών

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα (μεταγλωττισμένη)

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic- ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μάρκ Ντίνταλ

Με τις φωνές των (στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι): Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Τερζάκης, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στεφανία Φιλιάδη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Παπαστάθης, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Δημήτρης Σάρλος, Βάσια Λακουμέ

Διάρκεια: 101 λεπτά

Καταλληλότητα: Κατάλληλη για όλους