Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Συνεχίζει με διπλή προβολή το «Σμύρνη μου αγαπημένη»

208

Ο δημοτικός Κινηματογράφος Απόλλων υποδέχεται τους σινεφίλ με τις θερμότερες ευχές για τη νέα χρονιά και με αισιοδοξία για το μέλλον, συνεχίζοντας τις προβολές του με τη μεγάλη επιτυχία, «Σμύρνη μου Αγαπημένη», όλη την κινηματογραφική εβδομάδα 6 με 12 Ιανουαρίου και με δύο προβολές τη μέρα!

 

Σμύρνη μου Αγαπημένη (2021)

 

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

 

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Στέργιογλου, Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Γερονικολού, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Βογιατζής, Ντίνα Μιχαηλίδου

Διάρκεια: 143 λεπτά

 

Από την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

18:45: Σμύρνη μου Αγαπημένη

21:30: Σμύρνη μου Αγαπημένη

 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται  στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.