Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Παρέλαση αστέρων στις ταινίες της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας!

214

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» υποδέχεται τρεις ταινίες γεμάτες δράση και αστέρια! Στο «Don’t Look Up» μια επερχόμενη καταστροφή αποδίδεται από ένα πολύ δυνατό καστ ενώ το «Eternals» καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα υπερηρώων της Marvel! Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία της Ελένης Λογοθέτη από την Άβυθο «Ready, set…roll» και το ραντεβού της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου είναι κλεισμένο τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 21:30 με τον Γούντι Άλεν και την νέα του ταινία «Rifkin’s Festival»!

«Dont Look Up»

Δύο αστρονόμοι καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Καταιγισμός αστέρων (Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ) στη νέα ταινία του Άνταμ ΜακΚέι (“Το Μεγάλο Σορτάρισμα”, “Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία”).

 

«Eternals»

Το ETERNALS της Marvel Studios ακολουθεί μια ομάδα αρχαίων ηρώων πέρα από τα αστέρια που προστατεύουν τη Γη από την αυγή του ανθρωπότητας. Όταν τα τερατώδη πλάσματα που ονομάζονται Παράταιροι και θεωρούνταν εξαφανισμένα, επιστρέφουν μυστηριωδώς, οι Αιώνιοι αναγκάζονται να επανενωθούν για να υπερασπιστούν την ανθρωπότητα άλλη μια φορά.

 

«Ready, set…roll»

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη. Μάγοι, ξωτικά, βάρδοι και ορκ γίνονται πρωταγωνιστές σε μία απόπειρα μεταφοράς του πραγματικού κόσμου στο σινεμά του φανταστικού. Θα καταφέρουν να βρουν και τα τρία κομμάτια από την μαγική ασπίδα; Θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και θα νικήσουν τον Κατάλευκο δράκο που απειλεί την πόλη τους; Μόνο αν τους το επιτρέψει το ζάρι.

Από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

18:30: Eternals

21:30: Don’t Look Up

 

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

17:00: Ready, set…roll

18:30: Eternals

21:30: Don’t Look Up

 

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

18:30: Don’t Look Up

21:30: Rifkin’s Festival (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου) 

 

Από την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

18:30: Don’t Look Up

21:30: Eternals

 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται  στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.