“Ένας άλλος κόσμος” του Χρ.Παπακαλιάτη και ο “Καλόσαυρος”, από Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου σε πρώτη προβολή στον “Απόλλωνα”

0
690

Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο αλλά και οικονομικό εισιτήριο. Από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της, τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος”, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων “Ο Καλόσαυρος”, επίσης σε πρώτη προβολή.

Αναλυτικά, οι προβολές από Πέμπτη 17 έως Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου έχουν ως εξής:

  • Προβολή 6.00-8.00 “Ο καλόσαυρος” (μεταγλωττισμένη)

Ο καλόσαυρος, έχοντας χάσει τον πατέρα του, θα συναντήσει έναν πιτσιρίκο των σπηλαίων και οι δυο τους θα αναπτύξουν μια ασυνήθιστη φιλία. Καθώς διασχίζει μια σειρά από αφιλόξενα τοπία μαζί με τον φίλο του, ο μικρός καλόσαυρος θα μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του.
Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον

  • Προβολές 8.00-10.00 και 10.00-12.00 “Ένας άλλος κόσμος”

Η αναζήτηση του έρωτα, αγαπημένου θέματος του δημιουργού, από τρεις γενιές Ελλήνων και ξένων διανθίζεται με μια δόση ιστορίας αλλά και πραγματικότητας, καθώς στο δύσκολο σήμερα της χώρας μας. Ένα πολυεθνικό καστ θα φλερτάρει, θα ερωτευθεί και θα αγαπήσει υπό το ευαίσθητο βλέμμα του Παπακαλιάτη, ο οποίος έχει πάντα τον τρόπο να κάνει το μεγάλο κοινό να συγκινηθεί και να δακρύσει.
Σκηνοθεσία – Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Παίζουν: Τζέι Κέι Σίμονς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άντρεα Όσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Τάουφικ Μπάχον, Νίκη Βακάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας