Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Έρχεται το Μάτριξ και «Η Γαλλική Αποστολή»

250

Με δύο νέες ταινίες υποδέχεται ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Μάτριξ έρχεται για να συναρπάσει το κοινό και μαζί και η νέα ταινία του μοναδικού Γουές Άντερσον «Η Γαλλική Αποστολή».

 Η Γαλλική Αποστολή

Η νέα ταινία του Wes Anderson ζωντανεύει στις οθόνες μία συλλογή ιστοριών από το τελευταίο τεύχος ενός αμερικανικού περιοδικού που δημοσιεύθηκε σε μια φανταστική γαλλική πόλη του 20ού αιώνα.

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον

Πρωταγωνιστούν: Μπενίτσιο ντελ Τόρο, Εϊντριεν Μπρόντι, Τίλντα Σουίντον, Λεά Σεντού, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τίμοθι Σαλαμέ, Λίνα κουντρί, Τζέφρι Ράιτ, Ματιέ Αμαλρίκ, Μπιλ Μάρεϊ, Όουεν Γουίλσον, Ελίζαμπεθ Μος, Σέρσα Ρόναν, Μπόμπ Μπάλαμπαν

Διάρκεια: 107 λεπτά

Καταλληλόλητα: Κατάλληλη άνω των 12 ετών

 

 

The Matrix Resurrections

Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει αν η δική του πραγματικότητα υφίσταται ή είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, για να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, ο κύριος Άντερσον (Κιάνου Ριβς) πρέπει να ακολουθήσει ξανά τον λευκό λαγό. Και αν ο Τόμας ή ο Νίο έχει μάθει κάτι καλά, είναι ότι αυτή η επιλογή, ακόμα κι αν είναι ψευδαίσθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ή να μπει στο Matrix. Φυσικά, ο Νίο ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμα είναι ότι το Matrix έχει ισχυροποιηθεί και έχει γίνε πιο επικίνδυνο από ποτέ. Όλα αυτά του θυμίζουν κάτι. Deja vu.

Σκηνοθεσία: Λάνα Γουατσόφσκι

Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Κάρι Αν Μος, Κριστίνα Ρίτσι

Διάρκεια: 148 λεπτά

Καταλληλόλητα: Κατάλληλη άνω των 12 ετών

 

Από την Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου:

19:15: The French Dispatch

21:30: The Matrix Resurrections

 

Από την Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου:

18:45: The Matrix Resurrections

21:30 The French Dispatch

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται  στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.