“Μπομπ ο Σφουγγαράκης” και “American Sniper”, από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στον “Απόλλωνα”

703

Με δύο σπουδαίες ταινίες συνεχίζονται οι ψηφιακές κινηματογραφικές προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, με τέλεια εικόνα και ήχο. Πρόκειται για την ταινία κινουμένων σχεδίων “Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ’τα νερά του” και για την πολεμική ταινία “Ελεύθερος σκοπευτής”, γνωστή και με τον αγγλικό της τίτλο “American Sniper”, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ.

Αναλυτικά, από Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου έως Τετάρτη 4 Μαρτίου ο “Απόλλων” θα προβάλλει τις εξής δύο ταινίες:

  • Ώρα προβολής 6.00-7.30 “Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ’τα νερά του” (The Spongebob Movie: Sponge out of water)-ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Εκμεταλλευόμενος τη μυστική συνταγή του καβουροπάτι, το φαστφουντάδικο του κύριου Καβούρη κάνει χρυσές δουλειές στον Βυθό του Μπικίνι. Όταν όμως ο ραδιούργος Πλαγκτόν επιχειρήσει να κλέψει τη συνταγή και εκείνη χαθεί, ο Μπομπ Σφουγγαράκης θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για να σώσει τον υποβρύχιο κόσμο του, στον οποίο κυριαρχεί πλέον το χάος και η (αυτο)καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ
Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

  • Ώρες προβολής 7.30-9.45, 9.45-12.00 “Ελεύθερος Σκοπευτής” (American Sniper)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Ο Καϊλ είναι ένας παραδοσιακά μεγαλωμένος Τεξανός, ο οποίος μετά την πτώση των δίδυμων πύργων κατατάσσεται στο στρατό. Στα πεδία μάχης του Ιράκ, αυτό που αντίκρισε ήταν ένας πιθανώς άδικος αλλά σίγουρα βρώμικος πόλεμος, ο οποίος ανέδειξε μια σειρά από βρώμικους, μοναχικούς και αφανείς ήρωες. Ύστερα από τέσσερις θητείες και σχεδόν τρία χρόνια παραμονής στο Ιράκ επέστρεψε στην πατρίδα, με ρεκόρ 160 επιβεβαιωμένων φόνων.
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Λιούκ Γκράϊμς, Κάϊλ Γκάρνερ.