“Μπομπ ο Σφουγγαράκης” και “American Sniper”, από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στον “Απόλλωνα”

0
538

Με δύο σπουδαίες ταινίες συνεχίζονται οι ψηφιακές κινηματογραφικές προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, με τέλεια εικόνα και ήχο. Πρόκειται για την ταινία κινουμένων σχεδίων “Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ’τα νερά του” και για την πολεμική ταινία “Ελεύθερος σκοπευτής”, γνωστή και με τον αγγλικό της τίτλο “American Sniper”, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ.

Αναλυτικά, από Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου έως Τετάρτη 4 Μαρτίου ο “Απόλλων” θα προβάλλει τις εξής δύο ταινίες:

  • Ώρα προβολής 6.00-7.30 “Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ’τα νερά του” (The Spongebob Movie: Sponge out of water)-ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Εκμεταλλευόμενος τη μυστική συνταγή του καβουροπάτι, το φαστφουντάδικο του κύριου Καβούρη κάνει χρυσές δουλειές στον Βυθό του Μπικίνι. Όταν όμως ο ραδιούργος Πλαγκτόν επιχειρήσει να κλέψει τη συνταγή και εκείνη χαθεί, ο Μπομπ Σφουγγαράκης θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για να σώσει τον υποβρύχιο κόσμο του, στον οποίο κυριαρχεί πλέον το χάος και η (αυτο)καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ
Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

  • Ώρες προβολής 7.30-9.45, 9.45-12.00 “Ελεύθερος Σκοπευτής” (American Sniper)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Ο Καϊλ είναι ένας παραδοσιακά μεγαλωμένος Τεξανός, ο οποίος μετά την πτώση των δίδυμων πύργων κατατάσσεται στο στρατό. Στα πεδία μάχης του Ιράκ, αυτό που αντίκρισε ήταν ένας πιθανώς άδικος αλλά σίγουρα βρώμικος πόλεμος, ο οποίος ανέδειξε μια σειρά από βρώμικους, μοναχικούς και αφανείς ήρωες. Ύστερα από τέσσερις θητείες και σχεδόν τρία χρόνια παραμονής στο Ιράκ επέστρεψε στην πατρίδα, με ρεκόρ 160 επιβεβαιωμένων φόνων.
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Λιούκ Γκράϊμς, Κάϊλ Γκάρνερ.