«Ο Θάνατος του Iερού Eλαφιού του Γιώργου Λάνθιμου και το «Αυτοκίνητα 3» από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου».

803

Μια ξεχωριστή ταινία αυτή την εβδομάδα στον Απόλλωνα, από τον πιο καταξιωμένο έλληνα σκηνοθέτη των τελευταίων ετών και το “Αυτοκίνητα 3” για τους μικρούς μας φίλους!

«Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» του Γιώργου Λάνθιμου, η ταινία που απέσπασε το βραβείο Σεναρίου στο φετινό φεστιβάλ Καννών, αποτελεί την τέταρτη συνεργασία του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου μετά τον Κυνόδοντα, τις Άλπεις και τον Αστακό. Ο Στίβεν είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Άννα, μια καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, τη δεκατετράχρονη Κιμ και τον δωδεκάχρονο Μπομπ. O Στίβεν έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Μάρτιν, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο μοιάζει να έχει υπό την προστασία του.Αγγλο-ιρλανδική ταινία, σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος με τους: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι .

Επιστρέφουν τα «Χαρούμενα Σαββατοκύριακα» για να συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους με είσοδο 3 ευρώ για όλους. Η ταινία «Αυτοκίνητα 3» έρχεται να ξετρελάνει τα παιδιά! Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.
• «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού»: 19:30 & 22:00 – είσοδος 5 ευρώ
• «Αυτοκίνητα 3»: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 17:30 – είσοδος 3 ευρώ
*Τη Δευτέρα 27/11 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:
• «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού: 19:00
• Κινηματογραφική Λέσχη – «Οδύσσεια» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)