Οι “50 αποχρώσεις του γκρι” σε πρώτη παγκόσμια προβολή στον “Απόλλωνα” από Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου-Ο “Birdman” από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου

848

Συνεχίζονται οι προβολές καινούργιων ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, πλέον με ψηφιακή εικόνα και ήχο. Μάλιστα, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου οι σινεφίλ της πόλης θα απολαύσουν σε πρώτη παγκόσμια προβολή την πολυαναμενόμενη ταινία “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι”, μια επιτυχία που εξασφάλισε ο κινηματογράφος και που οφείλεται στη λειτουργία της νέας κινηματογραφικής μηχανής ψηφιακών προβολών.

Από την Πέμπτη 5 έως την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου εξάλλου, θα προβάλλεται στον “Απόλλωνα” η βραβευμένη με Χρυσές Σφαίρες α΄ανδρικού ρόλου και σεναρίου ταινία “Birdman-Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας”.

Αναλυτικά:

  • Από Πέμπτη 5 έως Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου θα προβάλλεται η ταινία “Birdman-Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας” (Χρυσή Σφαίρα α΄ανδρικού ρόλου και σεναρίου).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Η ιστορία του άλλοτε επιτυχημένου και διάσημου ηθοποιού Ρίγκαν Τόμσον. Στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα έργο στο  Μπρόντγουεϊ, ελπίζει ότι θα καταφέρει μεταξύ άλλων να αναβιώσει την άλλοτε συναρπαστική και σπουδαία καριέρα του, αποδεικνύοντας τελικά στους γύρω του ότι δεν είναι ένας ακόμη ξοφλημένος πρώην χολιγουντιανός αστέρας.
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.
Παίζουν: Μάϊκλ Κίτον, Έντουαρτ Νόρτον, Έμα Στόουν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Ναόμι Γουότς.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 7.30-9.45, 9.45-12.00.

  • Από Πέμπτη 12 έως Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου σε ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ, θα προβάλλεται η ταινία “50 αποχρώσεις του γκρι” (Fifty shades of grey).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Η φοιτήτρια Φιλολογίας Αννα Στιλ ζει τη σεξουαλική της ολοκλήρωση στο κρεβάτι του δισεκατομμυριούχου κι ελαφρώς διεστραμμένου Κρίστιαν Γκρέϊ. Αισθησιασμός, ένταση και μια πολύ έντονη ερωτική ιστορία αγάπης, με την εικόνα να πυροδοτεί τις αισθήσεις….
Σκηνοθεσία: Σαμ Τέϊλορ – Τζόνσον.
Παίζουν: Τζέϊμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Ελοΐζ Μάμφορντ, Μάρσια Γκέϊ Χάρντεν, Ρίτα Όρα.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 7.00-9.30, 9.30-12.00.